5 Συμβουλές για να ενισχύσετε την απόδοση επένδυσης (ROI) των εμπορικών εκθέσεων τοπίου

1
5 Συμβουλές για να ενισχύσετε την απόδοση επένδυσης (ROI) των εμπορικών εκθέσεων τοπίου

εμπορικές εκθέσεις εξωραϊσμού ROI

Δεν μπορούσαμε να συγκρατηθούμε τους μήνες και τις εβδομάδες πριν από τις εμπορικές εκθέσεις εξωραϊσμού το 2022. Δεν υπάρχει τίποτα σαν εμπορικές εκθέσεις για τη δημιουργία συνδέσεων, την εύρεση προμηθευτών και την παρακολούθηση των πιο πρόσφατων τάσεων και τεχνολογίας εξωραϊσμού!

Τώρα που η σκόνη έχει κατασταλάξει στις εμπορικές εκθέσεις εξωραϊσμού στις αρχές του 2022, ήρθε η ώρα να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αξιοποιήσετε περισσότερο τις προσπάθειές σας για εκδηλώσεις.

Ακολουθούν μερικές ιδέες για να μεγιστοποιήσετε την επένδυσή σας σε εμπορικές εκθέσεις τοπίου:

 1. Δημιουργήστε μια βάση δεδομένων με φυτώρια χονδρικής
 2. Στείλτε μια εξατομικευμένη καμπάνια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε προμηθευτές
 3. Μοιραστείτε όσα μάθατε στις εμπορικές εκθέσεις εξωραϊσμού
 4. Συνέχεια με τα μέσα ενημέρωσης τοπίου και τους διοργανωτές εκδηλώσεων
 5. Κάντε κράτηση για επιδείξεις για λογισμικά και εργαλεία που βρήκατε ενδιαφέροντα

1. Δημιουργήστε μια βάση δεδομένων με φυτώρια χονδρικής που συναντήσατε στις εμπορικές εκθέσεις εξωραϊσμού

Κατά τη διάρκεια της παράστασης εξωραϊσμού, έχει να κάνει με τη δημιουργία συνδέσεων με τους ανθρώπους και την προβολή του ποιοι είστε και τι ψάχνετε. Μετά την εμπορική έκθεση, μπορείτε να οργανώσετε τις χονδρικές επαφές νηπιαγωγείου που έχετε αποκτήσει για να δημιουργήσετε μια προσβάσιμη βάση δεδομένων. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τον χρόνο που χρειάζεται για να βρείτε τον κατάλληλο προμηθευτή όταν θα χρειαστείτε αργότερα μέσα στο έτος. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για τη σύντομη λίστα προμηθευτών, εδώ είναι τα κριτήρια που χρησιμοποιεί η ομάδα διαχείρισης προμηθευτών GoMaterials. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ή να δημιουργήσετε το δικό σας για να ξεκινήσετε την κατηγοριοποίηση των επαφών σας.

 • Διαθεσιμότητα και εξειδίκευση φυτών: Έχουν διαθέσιμες μεγάλες ποσότητες προϊόντων και ειδικεύονται σε φυτά και δέντρα που συνήθως προμηθεύεστε;
 • Πρότυπα ποιότητας: Έχουν συγκεκριμένο ποιοτικό πρότυπο (π.χ. Florida Fancy, No.1 κ.λπ.); Είναι πρόθυμοι να στείλουν φωτογραφίες των υλικών πριν από την αποστολή;
 • Προδιαγραφές και ανταπόκριση: Φαίνονται σίγουροι για τη διασφάλιση των απαιτήσεων προδιαγραφών σας; Θυμηθείτε ότι πολλά φυτώρια εξακολουθούν να ανακάμπτουν από τις ελλείψεις φυτών!
 • Τιμολόγηση: Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, είναι η τιμολόγησή τους ανταγωνιστική; Με το αυξανόμενο κόστος των εισροών των φυτωρίων, πολλά φυτώρια βρίσκονται στη διαδικασία αύξησης των τιμών τους το 2022.

Τι γίνεται με τα άτομα που γνωρίσατε και δεν ανταποκρίνονται ακριβώς στα κριτήριά σας; Λοιπόν, κάθε επαφή είναι χρήσιμη! Ίσως δεν είναι τέλεια για εσάς αυτή τη στιγμή, αλλά μπορεί να είναι σε 3 ή 6 μήνες. Ακόμα κι αν δεν συνεργαστείτε αμέσως μαζί τους, έχετε πλέον μια προσβάσιμη βάση δεδομένων προμηθευτών!

Επαγγελματική συμβουλή: Δεν έχετε χρόνο να παρακολουθείτε όλα τα φυτώρια; Μπορείτε πάντα να απευθυνθείτε στην GoMaterials!

2. Στείλτε μια εξατομικευμένη καμπάνια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους προμηθευτές

Μην ξεχάσετε να προσθέσετε όλες τις νέες επαφές προμηθευτών στο CRM σας και να τους στείλετε email το συντομότερο δυνατό μετά την εκδήλωση για να ξεκινήσετε τη δημιουργία σχέσεων. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τους υπάρχοντες και αξιόπιστους προμηθευτές σας για να διατηρήσετε τη σχέση σας!

Η επόμενη καμπάνια σας για εμπορικές εκθέσεις εξωραϊσμού θα μπορούσε να έχει:

Selfies και φωτογραφίες Booth

Ποιος είσαι πάλι; Σωστά! Οι γοητευτικοί άνθρωποι που τράβηξαν μερικές φωτογραφίες στο περίπτερό μας!

✔ Υπενθυμίσεις για όσα συζητήσατε

Γνώρισες αμέτρητους ανθρώπους και το ίδιο. Θα τους αρέσει αν κάνετε το παραπάνω μίλι για να τους υπενθυμίσετε τη συνομιλία σας.

Προτροπή για το επόμενο πιθανό συμβάν

Εάν χάσατε να στείλετε ένα email αμέσως μετά την εκδήλωση, ίσως είναι καλή ιδέα να τους προσεγγίσετε λίγο πριν από την επόμενη εκδήλωση.

3. Μοιραστείτε όσα μάθατε με την ομάδα σας και σχεδιάστε τα επόμενα βήματα

Οι εμπορικές εκθέσεις μπορεί να είναι ακριβές. Είναι δύσκολο να κάνεις όλους στην ομάδα σου να παρακολουθήσουν μια παράσταση. Αλλά όλοι μπορούν ακόμα να μάθουν από τις εμπειρίες σας. Μια συνεδρία παρακολούθησης με όλους στην ομάδα σας μπορεί να σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε την αξία της εμφάνισής σας στην εμπορική έκθεση.

Πώς να παρακολουθήσετε εσωτερικά τις εμπορικές εκθέσεις τοπίου
 • Οργανώστε ένα γεύμα και μάθετε ή μια συνάντηση στο δημαρχείο για όλους στην ομάδα σας για να μιλήσετε για τις παρατηρήσεις σας στην παράσταση.
 • Κάντε κράτηση για μια λεπτομερή συνάντηση παρακολούθησης για τις ομάδες δραστηριοτήτων, μάρκετινγκ και πωλήσεων που μπορεί να επωφεληθούν περισσότερο από τις επαφές που συγκεντρώσατε.
 • Ρυθμίστε υπενθυμίσεις για να ακολουθήσετε τις ενέργειες από την εκδήλωση για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα πέσουν από το ραντάρ!

4. Συνέχεια με τις επαφές των μέσων ενημέρωσης και τους διοργανωτές εμπορικών εκθέσεων εξωραϊσμού

Οι εμπορικές εκθέσεις είναι ιδανικές για τη δημιουργία συνδέσεων με τα μέσα ενημέρωσης του κλάδου και τους influencers. Αν τους γνωρίσατε στην παράσταση, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να χτίζετε αυτή τη σχέση.

 • Γνωρίσατε έναν ενδιαφέροντα influencer του κλάδου; Προσεγγίστε ευκαιρίες για συνέντευξη υπενθυμίζοντάς τους πού συναντηθήκατε.
 • Μην περιμένετε μέχρι να έχετε πραγματικά μια ευκαιρία δημοσίων σχέσεων για να επικοινωνήσετε με τις επαφές των μέσων ενημέρωσης που συναντήσατε στην παράσταση. Ρωτήστε αν μπορείτε να συνεισφέρετε με οποιονδήποτε τρόπο στις επερχόμενες ιστορίες τους!
 • Φροντίστε να ευχαριστήσετε τους διοργανωτές και να ξεκινήσετε μια συζήτηση σχετικά με το πώς μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε μια καλύτερη συμφωνία το επόμενο έτος.

5. Κάντε κράτηση για επιδείξεις για εργαλεία και επιλογές λογισμικού που εξερευνήσατε στις εμπορικές εκθέσεις τοπίου

Εάν πιστεύατε ότι ένα λογισμικό ή τεχνολογία που είδατε σε μια εμπορική έκθεση θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρον, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε τις ιδέες σας! Μπορείτε να κάνετε κράτηση για μια εκτεταμένη επίδειξη για να δείτε εάν το λογισμικό ή το εργαλείο ταιριάζει στις ανάγκες σας. Όσο νωρίτερα ξεκινάτε, τόσο περισσότερο χρόνο δίνετε στο πλήρωμά σας για να συνηθίσει την αλλαγή.

 • Ζητήστε ένα εξατομικευμένο demo

Συχνά οι επιδείξεις σε εμπορικές εκθέσεις εξωραϊσμού μπορεί να είναι γενικές και όχι πρακτικές για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Ζητήστε ένα εξατομικευμένο demo!

 • Εξερευνήστε λεπτομερή τεκμηρίωση και ζητήστε εκτιμήσεις απόδοσης επένδυσης (ROI).

Οι ομάδες πωλήσεων λογισμικού λατρεύουν πάντα την ευκαιρία να μιλήσουν για την απόδοση επένδυσης και λεπτομέρειες. Το να τους ζητήσετε μερικούς αριθμούς υψηλού επιπέδου μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καταλάβετε αν αξίζει να εξερευνήσετε περαιτέρω.

ΥΓ: Έτυχε να προλάβετε ένα demo της πλατφόρμας μας σε κάποια από τις εμπορικές εκθέσεις εξωραϊσμού του 2022; Μη διστάσετε να κάνετε κράτηση για μια συνέχεια μαζί μας!

Σε περίπτωση που μας λείψατε, ήμασταν σε αυτές τις εμπορικές εκθέσεις εξωραϊσμού Q1!

***

Χάσαμε κάποια τακτική που χρησιμοποιείτε μετά την παρουσία σας σε μια εμπορική έκθεση βιομηχανίας τοπίου; Πες μας μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για μηνιαίο περιεχόμενο κατευθείαν στα εισερχόμενά σας! Θα καλύψουμε πράγματα όπως τάσεις του κλάδου, φροντίδα φυτών, επιχειρηματικές συμβουλές και κόλπα και πολλά άλλα.

Schreibe einen Kommentar