4 Podcast εμπορικού τοπίου για να μοιραστείτε με τους νέους υπαλλήλους σας

0
4 Podcast εμπορικού τοπίου για να μοιραστείτε με τους νέους υπαλλήλους σας

Commercial_landscaping_podcasts

Όταν είστε απασχολημένοι, ο διαχωρισμός των πόρων μεταξύ της εκπαίδευσης νέων υπαλλήλων και της ανάληψης πραγματικών θέσεων εργασίας είναι δύσκολος για πολλές επιχειρήσεις εξωραϊσμού. Τα μαθήματα και η επίσημη εκπαίδευση χρειάζονται χρόνο και δεν είναι προσβάσιμα όταν βιάζεστε. Πώς μπορείτε να πιάσετε τους νέους σας νέους χωρίς να θυσιάσετε τον χρόνο που αφιερώνετε στην εργασία; Τα εμπορικά podcast εξωραϊσμού μπορούν να είναι η απάντηση! Τα podcast που απευθύνονται σε επαγγελματίες δημιουργούς τοπίου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εισαγάγετε τους νέους υπαλλήλους σας στον κλάδο όταν βρίσκονται εν κινήσει.

Ακολουθεί η λίστα μας με τα 4 από τα καλύτερα podcast κατασκευών εξωραϊσμού και podcast της βιομηχανίας εξωραϊσμού για κοινή χρήση με νέους (και παλιούς!) υπαλλήλους:

Το Podcast του Commercial Landscaper

Καλύτερο για: Επιχειρηματικά μαθήματα μέσα από πραγματικές εμπειρίες

Ο Robert Clinkenbeard και ο David Anderson συνδυάζουν την ηγετική τεχνογνωσία με την τεχνογνωσία του τοπίου σε αυτά τα εβδομαδιαία εμπορικά podcast εξωραϊσμού. Το στυλ podcast είναι συνεντεύξεις ανταλλαγής εμπειριών με τους καλεσμένους τους. Το podcast επιτρέπει στους ακροατές να εξερευνήσουν καινοτόμους τρόπους σκέψης στον επιχειρηματικό κόσμο, ιδιαίτερα στον κλάδο του τοπίου. Μια σημαντική εστίαση είναι να διδάξουν το κοινό τους να διατηρεί την ισορροπία ενώ εξελίσσεται σε επιχειρηματικούς ηγέτες του αύριο.

Οι καλεσμένοι περιλαμβάνουν εταιρείες μάρκετινγκ για την πράσινη βιομηχανία, εταιρείες συμβούλων, προπονητές νοοτροπίας και CEO κάθε προέλευσης.

Μια συνέντευξη που προκαλεί δέος (μπορεί να είμαστε προκατειλημμένοι!) είναι δική τους podcast εμπορικού εξωραϊσμού από τον περασμένο Μάιο με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της GoMaterials και συνιδρυτής Marc Elliott. Ο Marc εξετάζει τα ζητήματα προμηθειών της βιομηχανίας τοπίου που ενέπνευσαν την GoMaterials και πώς αλλάζουμε το παιχνίδι εξωραϊσμού.

Διαταράκτες τοπίου

Καλύτερο για: Καθημερινές πραγματικότητες της βιομηχανίας εξωραϊσμού

Η δέσμευση έχει σημασία όταν πρόκειται για εμπορικά podcast εξωραϊσμού. Θέλετε το πλήρωμά σας να συντονίζεται σε ένα που αναλύει τις επιχειρηματικές προκλήσεις χωρίς συμβιβασμούς στην αξία της ψυχαγωγίας. Το Landscape Disruptors είναι ένα τέλειο παράδειγμα επαγγελματικού podcast εξωραϊσμού που το κάνει σωστά.

Η περιοχή εστίασής τους είναι ο πραγματικά επαγγελματικός εξωραϊσμός. Το Landscape Disruptors έχει μια εκπληκτική λίστα προσκεκλημένων που ποικίλλει από περιβαλλοντικούς εμπειρογνώμονες, επαγγελματίες μάρκετινγκ τοπίου, οικονομικούς γκουρού που έχουν συντονιστεί στη βιομηχανία τοπίου και επαγγελματίες που παρέχουν συμβουλές για την αντιμετώπιση κοινών επιχειρηματικών προκλήσεων εξωραϊσμού.

Πώς τα καταφέρνουν τόσο καλά; Για αρχή, ένας από τους Landscape Disruptors δεν είναι άλλος από τον συνιδρυτή της LMN, Mark Bradley. Έχουμε μιλήσει για το λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων εξωραϊσμού της LMN στο παρελθόν. Ο Mark συνδιοργανώνει τον κύριο οικοδεσπότη και περήφανο «πιθήκου βρωμιά» Stanley Genadek. Ο Stanley είναι ιδιοκτήτης και διαχειριστής της Genadek Landscaping & Excavating. Τι κάνει η επιχείρησή του; Σχεδόν τα πάντα, αρκεί να σχετίζεται εξ αποστάσεως με τον κόσμο του τοπίου και της κατασκευής τοπίου στην περιοχή Minneapolis-St-Paul.

Χλοοτάπητες σε όλη την Αμερική

Καλύτερο για: Ενδιαφέρον νέων προσλήψεων για τον κλάδο

Εάν θέλετε το πλήρωμά σας να επικεντρωθεί στην καθαρή διαμόρφωση του τοπίου, δεν είναι πιο αληθινό από ό,τι μοιράζεται ο οικοδεσπότης συμβουλών φροντίδας του γκαζόν, Allyn Hane, στο εβδομαδιαίο podcast του, Lawns Across America.

Η Allyn Hane είναι μια διάσημη λάτρης του Lawn Care στο Youtube. Τα βίντεό του με συμβουλές περιποίησης γκαζόν έχουν εκατομμύρια προβολές και έχει εντυπωσιακούς ακόλουθους σχεδόν μισό εκατομμύριο συνδρομητές. Η εκτεταμένη επαγγελματική εμπειρία του Allyn στον εξωραϊσμό του έχει δώσει πολλές συμβουλές και κόλπα που μοιράζεται τώρα με τους ακροατές στο podcast του.

Το Lawns Across America είναι μια χαρούμενη μέση μεταξύ ενός DIY και ενός εμπορικού podcast εξωραϊσμού. Το περιεχόμενο είναι τέλειο για νεοσύλλεκτους που χρειάζονται μια προσιτή αλλά αποτελεσματική εισαγωγή στον κόσμο της φροντίδας του γκαζόν και του εξωραϊσμού.

Στην υπεράσπιση των φυτών

Καλύτερο για: Η γνώση των φυτών έγινε ενδιαφέρουσα

Βρεθήκατε ποτέ να ψάχνετε τρόπους για να κάνετε νέους υπαλλήλους να ενδιαφέρονται για τη ζωή των φυτών; Το podcast «In Defense of Plants» θα πρέπει να είναι υποχρεωτικό για όλους τους νεοφερμένους στην εταιρεία σας! Αυτό το podcast θα χρησιμεύσει για να βυθίσει την ομάδα σας στην ιστορία των φυτών. Δεν μπορείς να αναγκάσεις τους ανθρώπους να εκτιμήσουν τη δουλειά που κάνουν. Ωστόσο, αυτό το podcast είναι βέβαιο ότι θα πυροδοτήσει φυσικά μια εκτίμηση για τη φυτική ζωή γύρω μας.

Η εστίαση εδώ είναι πολύ στα φυτά. Από χόρτα μέχρι δέντρα, ο οικοδεσπότης Matt Candeias τα καλύπτει όλα. Έχει ταλέντο στο να κεντράρει πώς διάφορα φυτά, λουλούδια και τα συστήματα που ζουν και λειτουργούν γύρω τους ενώνονται στο οικοσύστημα.

Ο Matt Candeias έχει διδακτορικό στην οικολογία και πάθος για την καλλιέργεια και τον πολλαπλασιασμό φυτών. Αλλά μην νομίζετε ότι κάνει το podcast πολύ ακαδημαϊκό. Το podcast είναι εύκολο να ακούσετε ανεξάρτητα από το υπόβαθρο του κλάδου σας.

Καθώς η βιομηχανία παλεύει με τις ελλείψεις εργατικού δυναμικού, πολλοί τοπιογράφοι βρίσκουν δημιουργικές λύσεις. Μπορεί να βρεθούμε να προσλαμβάνουμε εργάτες που μπορεί να μην καταλαβαίνουν πάντα τον κλάδο. Υπάρχει, ωστόσο, ένας εύκολος τρόπος να προσελκύσετε τους νεοφερμένους ενώ μαθαίνουν για την επιχείρησή σας. Η παρουσίαση των podcast είναι ένας φρέσκος, διασκεδαστικός τρόπος για να εκπαιδεύσετε το προσωπικό, ενώ ταυτόχρονα προσεγγίζετε όποιες αξίες θέλετε να μοιραστείτε στην εταιρική σας κουλτούρα.

***

Ποιοι είναι μερικοί από τους άλλους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κάνετε νέους υπαλλήλους να ενδιαφέρονται για τον κλάδο; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας για εμάς Facebook σελίδα!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για μηνιαίο περιεχόμενο κατευθείαν στα εισερχόμενά σας! Θα καλύψουμε πράγματα όπως τάσεις του κλάδου, φροντίδα φυτών, επιχειρηματικές συμβουλές και κόλπα και πολλά άλλα.

Schreibe einen Kommentar