15 ισχυροί τρόποι για να ζήσετε μια γελοία υπέροχη ζωή

0
15 ισχυροί τρόποι για να ζήσετε μια γελοία υπέροχη ζωή

Χρόνος διαβασματός: 6 λεπτά

γελοία-μεγάλη-ζωή

Το να ζεις μια γελοία υπέροχη ζωή μοιάζει συχνά σαν ένα από εκείνα τα όνειρα που απλά δεν μπορείς να δεις τον εαυτό σου να βιώνει.

Σκοπεύετε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλετε στη ζωή, αλλά πολύ συχνά η ίδια η ζωή μπαίνει στο δρόμο σας!

Ω, η ζωή είναι σίγουρα όμορφη, αλλά είναι επίσης θορυβώδης και προκλητική και γεμάτη περισπασμούς.

Δεν είναι περίεργο που είναι δύσκολο να κρατάς το βλέμμα σου στο βραβείο με τόσες πολλές διεκδικήσεις για την προσοχή σου. Και η προσοχή σας λειτουργεί σαν αλεξικέραυνο που προσελκύει περισσότερη επιτυχία και ευτυχία ή περισσότερο θόρυβο και προκλήσεις που αποσπούν την προσοχή. Όλα εξαρτώνται από εσάς και την εστίασή σας.

Πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν συνηθίσει να δίνουν προσοχή στην αρνητική πλευρά της ζωής. Αυτά που δεν θέλουν, αυτά που τους αναστατώνουν ή τους κατακλύζουν.

Εάν θέλετε να μάθετε πού είναι η προσοχή σας τον τελευταίο καιρό, ρίξτε μια ματιά στα αποτελέσματά σας. Είτε πέτυχες αυτό που είχες σκοπό είτε όχι. Έχετε οικονομική ασφάλεια ή δεν έχετε. Είσαι χαρούμενος ή δεν είσαι.

Αν δεν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, είναι καιρός να σταματήσετε να ακούτε τον θόρυβο του κόσμου και να ξεκινήσετε αυτή την γελοία υπέροχη ζωή που σας περιμένει.

Οι πιο αποτελεσματικοί ανάμεσά μας έχουν αναπτύξει την ικανότητα να αποσπώνται λιγότερο από εμάς τους υπόλοιπους και τίποτα δεν σας εμποδίζει να κάνετε το ίδιο.

Εδώ είναι μερικές δυνατές ιδέες για να ξεκινήσετε.

1. Σταθείτε φρουροί πάνω από το μυαλό σας

Το να ζεις μια γελοία υπέροχη ζωή δεν προέρχεται από τα επιτεύγματά σου, όσο ωραία κι αν είναι, ούτε από τις σχέσεις σου, όσο γεμάτες αγάπη κι αν είναι, ούτε από το πόσα χρήματα έχεις… προέρχεται από την ποιότητα των συναισθημάτων που ζεις καθημερινά βάση.

Αρνητικά συναισθήματα όπως απογοήτευση, φόβος, θυμός ή αυτολύπηση δεν κάνουν ποτέ μια καλή ζωή.

Η καλλιέργεια του πάθους, της χαράς, της εκτίμησης και του αισθήματος της ευλογίας ανεξάρτητα από τυχόν προβλήματα που εμφανίζονται είναι αυτό που οδηγεί σε αυτήν την γελοία υπέροχη ζωή.

Μια εξαιρετική νοοτροπία σου δίνει νόημα, ανεξάρτητα από το τι φέρνει η ζωή.

2. Δεν σας χαρίστηκε μια κακή ζωή

Δεν μας δίνεται μια καλή ή μια κακή ζωή. Μας δίνεται μια ζωή. Εγώ

είναι στο χέρι σου να το κάνεις καλό ή κακό. Προχωρήστε από τα λάθη σας. Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό. Θυμηθείτε ότι έχετε κερδίσει μάχες πριν τις οποίες κανείς εκτός από εσάς δεν ήξερε και μπορείτε να το κάνετε ξανά.

Να είστε ανοιχτοί σε ότι ακολουθεί. Έχετε το θάρρος να ακολουθήσετε την καρδιά σας, κατά κάποιο τρόπο ξέρει τι είναι καλύτερο για εσάς.

3. Επιλέξτε μεγάλες σκέψεις κάθε μέρα

Μάθετε να επιλέγετε μεγάλες σκέψεις. Κάθε πρωί αναρωτηθείτε, «Ποια είναι η καλύτερη σκέψη που θα μπορούσα να κάνω σήμερα;» Μπορεί να είναι κάτι τόσο απλό όπως «Είμαι καταπληκτικός, ή αν όλα ήταν εύκολα σήμερα». Μετά σκέψου το όσο πιο συχνά μπορείς. Οι σκέψεις σας ωθούν στη μελλοντική σας τύχη ή μελλοντικές καταστροφές.

4. Καλλιεργήστε τη συμπόνια

Απευθυνθείτε σε αυτούς που έχουν ανάγκη, αυτούς που είναι προβληματισμένοι και πονούν. Μην απομακρύνεστε επειδή φοβάστε ότι θα σας πληγώσουν ή θα σας εκμεταλλευτούν.

Ρισκάρω.

Μελέτες δείχνουν ότι όσο περισσότερη ευτυχία φέρνεις στους άλλους, τόσο περισσότερη ευτυχία νιώθεις. Να θυμάστε ότι η αγάπη και η συμπόνια θεραπεύουν και καταπραΰνουν τόσο τον δότη όσο και τον δέκτη.

5. Μην φορτώνεσαι στη μιζέρια

Γυρίστε προς το φως εκείνων που σας εμπνέουν και σας εξυψώνουν και σας ενθαρρύνουν. Δεν μπορείτε να κάνετε παρέα με αρνητικούς ανθρώπους, να ακούτε αρνητικές ιστορίες και να βυθίζεστε σε ό,τι είναι λάθος στον κόσμο και να περιμένετε να ζήσετε μια θετική ζωή.

Ο χρόνος μας σε αυτόν τον πλανήτη είναι περιορισμένος, μην τον χάνετε.

Ο χρόνος που αφιερώνεται στο να σκεφτόμαστε ή να μιλάμε για τις ευλογίες της ζωής χρησιμοποιείται καλά. Επενδύστε τον χρόνο σας μόνο σε πράγματα που μπορεί να προσθέσουν αξία σε αυτό που είστε.

6. Ορίστε την επιτυχία για τον εαυτό σας

Η επιτυχία δεν είναι αυτό που λέει κάποιος άλλος ότι είναι. Έτσι νιώθεις. Είναι να ζεις τη ζωή σου με τρόπους που σε κάνουν ευτυχισμένο. Δημιουργήστε το υψηλότερο, πιο υπέροχο όραμα για τη ζωή σας και ξεκινήστε να το ζήσετε. Κρίνετε αυτή τη μέρα από τους σπόρους που φυτεύετε και όχι από αυτό που τρυγίσατε χθες.

7. Ξεχάστε την απόλυτη κυριαρχία

Μην μπείτε στον κόπο να προσπαθήσετε να κατακτήσετε κάθε λεπτομέρεια της ζωής σας, το μόνο που θα πάρετε για την προσπάθειά σας είναι η απογοήτευση και η απογοήτευση. Αντί αυτού, αναζητήστε εκείνα τα λίγα πράγματα που κάνουν τη μεγαλύτερη διαφορά.

Εξασκήστε τα βασικά, τα θεμελιώδη στοιχεία της επιτυχίας και της ευτυχίας που είναι μαζί μας εδώ και αιώνες. Έχετε ένα όραμα για το μέλλον σας, αναλάβετε εμπνευσμένες ενέργειες, που σημαίνει ότι δεν κάνετε καμία ενέργεια έως ότου το όραμά σας είναι ξεκάθαρο και διατηρήστε μια θετική στάση.

8. Φέρσου σαν

Όταν συμπεριφέρεσαι σαν να είσαι κύριος των περιστάσεων σου, γίνεσαι έτσι.

Μην πέσετε στη νοοτροπία του θύματος. Είναι εύκολο να πιστεύεις ότι δεν έχεις άλλη επιλογή από το να αποδεχτείς ό,τι σου έρθει. Δεν είναι αλήθεια. Η νοοτροπία του να μην είσαι αρκετά μπορεί να είναι δυνατή και επιβλητική… μην ακούς. Πιστέψτε στον εαυτό σας – αυτό σας κάνει νικητή αμέσως.

9. Μην ανησυχείτε για τους αρνητές

Είναι εύκολο να επιτρέψουμε σε ανθρώπους που είναι γεμάτοι αρνητικότητα να καταλάβουν χώρο στον κόσμο μας. Συναντάμε συνεχώς αρνητές, κάποιοι είναι συνάδελφοι, κάποιοι είναι στον κοινωνικό μας κύκλο και ας είμαστε ειλικρινείς κάποιοι είναι μέλη της οικογένειας. Μην τους επιτρέψετε να σας επηρεάσουν.

Μην παρασυρθείτε από το μονοπάτι σας, βγείτε από τη μάχη και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να αναπνεύσει. Δοκιμάστε να αναρωτηθείτε άσκοπα, καθίστε κάτω από ένα δέντρο ή σε έναν κήπο και δημιουργήστε χώρο για να επανασυνδεθείτε με τις αξίες και την αλήθεια ΣΑΣ.

10. Να είσαι γενναίος

Να είστε αρκετά γενναίοι για να ακούσετε τη διαίσθησή σας. Είναι καθοδήγηση από την ψυχή σου. Θαύματα μπορούν να συμβούν όταν ακούς τον ανώτερο εαυτό σου. Θυμηθείτε κάθε άγχος, κάθε αίσθημα αξίας ή έλλειψης, κάθε φόβος που σας κρατά στα χέρια του δημιουργήθηκε αρχικά από μέσα.

11. Επιλέξτε να είστε εξαιρετικοί

Αποφασίστε τι κάνει τη ζωή εξαιρετική για εσάς και, στη συνέχεια, να είστε συνεπείς στο να διατηρείτε αυτό το κύριο επίκεντρο στη ζωή σας. Θυμηθείτε να κρατάτε το κύριο πράγμα το κύριο. Για να ξεκινήσετε το ταξίδι προς το εξαιρετικό απαιτεί θάρρος. Να είστε αρκετά τολμηροί για να διαλέξετε τον δικό σας δρόμο και αρκετά δυνατός για να τον ακολουθήσετε.

Στην αρχή μπορεί να μην είστε πολύ καλοί σε αυτό ή στο νέο μονοπάτι που θέλετε να ακολουθήσετε. Νιώθεις σαν να προσπαθείς απλώς να επιβιώσεις. Και αυτό είναι όταν οι περισσότεροι άνθρωποι ρίχνουν τη πετσέτα.

Παρακαλώ μην είστε ένας από αυτούς, γιατί μια μέρα θα είστε περισσότερο από λίγο καλύτεροι στο να περπατήσετε αυτό το μονοπάτι, ή λίγο πιο επιτυχημένοι, ή λίγο πιο ευτυχισμένοι – θα είστε πολύ, πολύ καλύτεροι και θα ζήσετε πολλά περισσότερα αυτή η γελοία σπουδαία ζωή.

12. Διαμορφώστε τη ζωή σας με τον δικό σας τρόπο

Κάθε απόφαση που παίρνεις. Κάθε επιλογή σε κάθε στιγμή αναπτύσσεται και διαμορφώνει τη ζωή σας. Το 80% της ζωής σου εξαρτάται από το πώς διαχειρίζεσαι τη νοοτροπία σου.

Ξεκινώντας από σήμερα, ξεχάστε ό,τι έφυγε πριν, εκτιμήστε όλα όσα γίνατε και ανυπομονείτε για το τι θα ακολουθήσει. Έχετε την ικανότητα να βρείτε την ευκαιρία σε οποιαδήποτε κατάσταση. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε να μην βλέπετε τις προκλήσεις χειρότερες από ό,τι είναι.

13. Πίστεψε σε μεγάλα πράγματα

Έχετε μικρούς στόχους και μπορείτε να περιμένετε μικρά επιτεύγματα. Έχετε τεράστιους στόχους, πολύ πέρα ​​από οτιδήποτε πιστεύετε ότι μπορείτε να πετύχετε και οι πιθανότητες είναι υψηλές να έχετε μεγάλες επιτυχίες.

Οι μεγάλες ιδέες και τα μεγάλα σχέδια συχνά δεν είναι πιο δύσκολα από τους μικρότερους στόχους. Θυμηθείτε ότι δεν υπάρχει τάξη δυσκολίας στα θαύματα. Χρησιμοποιήστε τη δημιουργική σας νοημοσύνη θετικά για να βρείτε τρόπους να κερδίσετε, όχι για να αποδείξετε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε.

14. Θυμήσου ποιος είσαι

Μην ξεχνάτε ποτέ ότι είστε εδώ στον πλανήτη για να εκπληρώσετε έναν σκοπό που μόνο εσείς μπορείτε να εκπληρώσετε.

Μην πιστεύετε τα ψέματα που λένε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε. Πίστεψε ότι μπορείς και είσαι στα μισά του δρόμου.

Έχετε απίστευτες δυνατότητες και, ακόμα κι αν σας έχουν απογοητεύσει σήμερα, εξακολουθείτε να είστε σχεδιασμένοι για την απόλυτη επιτυχία και μεγαλείο και όποιος σας λέει κάτι διαφορετικό σας λέει ψέματα ή απλά δεν γνωρίζει κάτι καλύτερο.

Δεν προσπαθώ να σας πείσω ότι δεν θα έχετε εμπόδια και περιστάσεις που φαίνονται άδικες. Είμαι σίγουρος ότι το κάνεις.
Αλλά το ίδιο κάνουν και όλοι οι άλλοι και αν είστε απόλυτα ειλικρινείς, θα παραδεχτείτε ότι δεν είστε πουθενά κοντά στο σημείο να έχετε εξαντλήσει τις προσπάθειές σας για να συνεχίσετε να προχωράτε προς μια γελοία υπέροχη ζωή.

15. Πνευματικά Μιλώντας

Αν κοιτάξετε όλα τα πράγματα που επιθυμείτε να κάνετε, να έχετε και να είστε από την τρέχουσα περιορισμένη κατάστασή σας, από τους παρόντες περιορισμούς σας φαίνεται να είναι αδύνατο. Μην αφήσετε αυτό να σας σταματήσει.

Αφήστε αυτή τη νοοτροπία και προχωρήστε στην κατάσταση που λέει «Μπορώ να το κάνω αυτό και πολλά άλλα». Αυτό είναι το σημείο ισχύος σας, αυτή είναι η φυσική σας κατάσταση.

Υποθέστε την αίσθηση ότι είστε αυτό που θέλετε να είστε μέχρι να αισθανθείτε φυσιολογικό και φυσικό και δείτε το μελλοντικό σας όνειρο να γίνεται ένα παρόν γεγονός. Αυτό διευκολύνει τον ισχυρότερο εαυτό σας να αναδυθεί.

Το ταξίδι σας θα γίνει πιο εύκολο αν θυμάστε ότι ο σημερινός εαυτός σας είναι υπεύθυνος αυτή τη στιγμή και μπορεί να περπατήσει σε όλα τα όνειρά σας αν το αφήσετε. Μόνο εσείς μπορείτε να τηρήσετε το μέλλον σας. Μόνο εσείς μπορείτε να είστε υπεύθυνοι για να επιτρέψετε στον μελλοντικό σας εαυτό να ανθίσει.

Έχετε μια σοβαρή επιλογή να κάνετε για τη ζωή σας κάθε μέρα. Δώστε τα όλα. Βάλτε την καλύτερή σας προσπάθεια πνευματικά και διανοητικά και ενώ δεν θα σας πω ότι θα έχετε επιτυχία ό,τι κι αν γίνει, θα πω ότι τα πράγματα μάλλον δεν θα καταλήξουν καλά αν δεν κάνετε τίποτα.

Σε εσάς: υπάρχει κάτι που έχετε κάνει που σας έχει φέρει πιο κοντά στην γελοία ευτυχισμένη και υπέροχη ζωή σας; Παρακαλούμε ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Ελπίζω ότι εμείς, εσείς και η κοινότητα των υποστηρικτών μας, μπορούμε να μοιραστούμε μερικές από τις ιδέες μας μεταξύ τους και ίσως να δημιουργήσουμε μια σημαντική ανακάλυψη για άλλους.

Σας ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε και μοιραστήκατε την έμπνευσή σας εδώ. Είμαι πολύ ευγνώμων για το πώς βοηθάτε να γίνει αυτή η μικροσκοπική γωνιά του Διαδικτύου ένα πραγματικά ενθαρρυντικό μέρος.

Ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλον.

την αγαπώ

Ελ Σόμμερ
Η Elle Sommer είναι συγγραφέας 4 βιβλίων και ενός βιβλίου εργασίας. Οι τελευταίες της δημοσιεύσεις είναι μια σειρά που ονομάζεται Η δύναμη της συνείδησης, και θα βρείτε και τα τρία βιβλία αυτής της τριλογίας τώρα διαθέσιμα στο Kindle. Μοιράζεται αποσπάσματα, έμπνευση και θετικά vibes Facebook, Ίνσταγκραμ και Pinterest. Και η μεγαλύτερη επιθυμία της είναι να ενθαρρύνει και να εμπνεύσει τους άλλους να δημιουργήσουν όχι απλώς μια καλή ζωή, αλλά μια φανταστική ζωή.
Ελ Σόμμερ

Schreibe einen Kommentar