Το πραγματικό κόστος της αφαίρεσης δέντρων

0
Το πραγματικό κόστος της αφαίρεσης δέντρων

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα έργα τοπίου, το κόστος για την αφαίρεση ενός δέντρου κυμαίνεται πολύ, ανάλογα με διάφορους παράγοντες. Η θέση του δέντρου, το ύψος και το μέγεθός του, η κατάσταση του δέντρου και η πολυπλοκότητα της διαδικασίας αφαίρεσης επηρεάζουν την αναγραφόμενη τιμή – πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει ενιαίο κόστος για την αφαίρεση ενός δέντρου.

Ενώ πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού βλέπουν το κόστος για την αφαίρεση ενός δέντρου από έναν επαγγελματία ως περιττό κόστος, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι τα μεγαλύτερα δέντρα μπορεί συχνά να είναι επικίνδυνα για τον χειρισμό, εκτός εάν έχετε κάποιο βαθμό τεχνογνωσίας. Πολλά δέντρα είναι πολύ μεγάλα για να αφαιρεθούν χωρίς τη χρήση βαρέων μηχανημάτων ή ακόμη και κάποιου βαθμού αναρρίχησης. Όσο μεγαλύτερο είναι το δέντρο, τόσο μεγαλύτερο είναι το περιθώριο λάθους. Για το λόγο αυτό, γενικά συνιστούμε την απομάκρυνση των δέντρων να γίνεται από έναν επαγγελματία και η Executive Landscaping, Inc. συνεργάζεται χρόνια με πελάτες σε όλη την ακτή του Κόλπου για την ασφαλή αφαίρεση δέντρων από την αυλή τους.

Μείωση της σύγχυσης

Τυπικά μιλώντας, το κόστος για την αφαίρεση ενός δέντρου περιλαμβάνει μερικές βασικές υπηρεσίες, όπως το κόψιμο του δέντρου, το οποίο συχνά περιλαμβάνει το σκοινί κομματιών του δέντρου σκαρφαλώνοντας το δέντρο και κόβοντάς το σε μικρότερα, πιο διαχειρίσιμα κομμάτια. Ορισμένοι εργολάβοι περιλαμβάνουν επίσης υπηρεσίες μεταφοράς στην αμοιβή, ενώ άλλοι το θεωρούν επιπλέον κόστος. Από εκεί, διάφορες άλλες υπηρεσίες προσθέτουν στην τιμή για να αφαιρέσετε ένα δέντρο.

Η αφαίρεση κολοβώματος, για παράδειγμα, είναι ένα πρόσθετο κόστος και αν δεν πληρώσετε επιπλέον για την αφαίρεση, θα σας μείνει ένα κούτσουρο αφού φύγει το υπόλοιπο δέντρο. Η διαδικασία απαιτεί διαφορετικό εξοπλισμό και συχνά περιλαμβάνει περισσότερο ανθρώπινο δυναμικό, γεγονός που αυξάνει το κόστος. Η υγεία και η διάμετρος του κολοβώματος επηρεάζουν επίσης την τιμή της αφαίρεσης. Η κοπή άκρων είναι ένα άλλο πρόσθετο. Τα άκρα κόβονται πιο συχνά κατά την αφαίρεση, επομένως το να περάσουν μέσα από ένα θρυμματιστή είναι ένα πρόσθετο βήμα με πρόσθετο κόστος.

Μπριζολάκια στον προϋπολογισμό

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε όταν σχεδιάζετε την αφαίρεση δέντρων και σκέφτεστε τι επηρεάζει το κόστος. Το μέγεθος είναι μεγάλο, καθώς το ύψος του δέντρου αυξάνει το κόστος. Όσο υψηλότερο είναι το δέντρο, τόσο υψηλότερη είναι η τιμή για την αφαίρεσή του. Το ίδιο ισχύει και για τη διάμετρο του δέντρου. Όσο μεγαλύτερο είναι γύρω από τον κορμό του, τόσο περισσότερο τρίψιμο περιλαμβάνει.

Η κατάσταση του δέντρου είναι επίσης σημαντική. Τα υγιή, εύρωστα δέντρα κοστίζουν συχνά περισσότερο επειδή απαιτούν περισσότερη δουλειά από τα νεκρά, που πεθαίνουν ή τα σάπια δέντρα. Για να μάθετε την κατάσταση του δέντρου, ωστόσο, θα χρειαστεί να το εξετάσει ένας πιστοποιημένος δενδροκόμος. Ορισμένοι δήμοι απαιτούν ακόμη και δοκιμές και απαγορεύουν την αφαίρεση ενός δέντρου από την αυλή σας χωρίς αυτούς, γι‘ αυτό ελέγξτε με τις τοπικές διατάξεις.

Τοποθεσία, τοποθεσία, τοποθεσία. όπως συμβαίνει με τα ακίνητα, η τοποθεσία είναι ένα άλλο κρίσιμο στοιχείο στο κόστος για την αφαίρεση ενός δέντρου. Η αφαίρεση δέντρων που βρίσκονται πιο μακριά από το σπίτι ή οποιωνδήποτε άλλων κατασκευών ή εμποδίων είναι λιγότερο δαπανηρή από την αφαίρεση δέντρων πιο κοντά σε αυτά, επειδή περιπλέκει τα πράγματα και αυξάνει τον κίνδυνο ζημιάς, προσθέτοντας στον προγραμματισμό, τον απαιτούμενο χρόνο και τον τύπο του απαραίτητου εξοπλισμού. Σε ορισμένες περιπτώσεις, σημαίνει επίσης υποβολή αίτησης για άδειες με την πόλη ή ειδοποίηση εταιρειών κοινής ωφέλειας.

Στην Executive Landscaping, Inc., έχουμε πείρα δεκαετιών στην αφαίρεση δέντρων από τοπία σε όλη την περιοχή και γνωρίζουμε τη σημασία της παροχής της εργασίας με προσοχή. Θέλουμε οι πελάτες μας να αισθάνονται το επίπεδο αφοσίωσης που έχουμε στην ικανοποίηση των αναγκών τους και τον βαθμό ποιότητας που διατηρούμε σε ό,τι κάνουμε. Από την πρώτη κοπή στο πρώτο κλαδί μέχρι το τελευταίο κομμάτι του κορμού που ακουμπάμε, μπορούμε να προτείνουμε ένα ακριβές και ασφαλές σχέδιο για τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχετε και αυτό είναι ένα πρότυπο που είμαστε περήφανοι που υποστηρίζουμε.

Καλέστε τους ειδικούς σε εξωτερικούς χώρους στη σημερινή Executive Landscaping, Inc. για να λάβετε μια προσφορά για την αφαίρεση δέντρων.

Schreibe einen Kommentar