Το πιο καυτό νέο σνακ παιχνιδιού μπέιζμπολ του καλοκαιριού, γρύλοι μπάρμπεκιου | Terminix® Service, Inc. | Νο 1 στην καταπολέμηση παρασίτων και θεραπεία τερμιτών

3
Το πιο καυτό νέο σνακ παιχνιδιού μπέιζμπολ του καλοκαιριού, γρύλοι μπάρμπεκιου |  Terminix® Service, Inc. |  Νο 1 στην καταπολέμηση παρασίτων και θεραπεία τερμιτών

Terminix Service Inc. και το Columbia Fireflies μοιράζονται το πιο καυτό νέο σνακ του μπέιζμπολ αυτό το καλοκαίρι, γρύλους με γεύση μπάρμπεκιου.

Διαθέσιμα στους Κυριακάτικους αγώνες στο σπίτι στις 10 Ιουνίου, 22 Ιουλίου και 12 Αυγούστου, τα συσκευασμένα γρύλοι θα εμφανίζονται πίσω από ένα περίπτερο „Terminix Tasties“, παρέχοντας επίσης αυτοκόλλητα και φωτογραφίες πρόσωπο σε τρύπα στους πιο γενναίους θαυμαστές.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τους φίλους μας στο Columbia Fireflies και ανυπομονούμε να δούμε διαφορετικές αντιδράσεις σε αυτά τα βρώσιμα ζωύφια», λέει ο Kevin Hathorne, τεχνικός διευθυντής στην Terminix Service, Inc. «Έχοντας τα δοκιμάσει ο ίδιος, νομίζω ότι Η πλειοψηφία των θαυμαστών θα απολαύσει τους γρύλους, που είναι επίσης μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης».

Για εισιτήρια, επισκεφθείτε www.milb.com/columbia ή καλέστε στο (803) 726-4487. Οι θαυμαστές ενθαρρύνονται να απαθανατίσουν την εμπειρία του βρώσιμου κρίκετ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας το hashtag #TrustTerminix ενώ ακολουθούν το Terminix στο Facebook, Κελάδημα και Ίνσταγκραμ για ενημερώσεις.

Schreibe einen Kommentar