Το καλύτερο ύψος για να κόψετε γρασίδι για το χειμώνα

0
Το καλύτερο ύψος για να κόψετε γρασίδι για το χειμώνα

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες κατοικιών ζουν σε μια χαρούμενη φούσκα άγνοιας και υποθέτουν ότι η ανάγκη τους για συντήρηση γκαζόν ουσιαστικά σταματά κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα. Και ενώ η ιδέα μπορεί να είναι ωραία θεωρητικά, στην πραγματικότητα δεν είναι αλήθεια. Σίγουρα, μπορείτε να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο περπατώντας το χορτοκοπτικό σας εδώ και πέρα ​​σε όλο το γρασίδι σας. αλλά η έναρξη του φθινοπώρου δεν σημαίνει ότι μπορείτε να το βάλετε στο πάρκο μέχρι την άνοιξη. Έχετε ακόμα μερικές διαδρομές στην αυλή για να κάνετε το γρασίδι σας σε φόρμα για τον κρύο καιρό που έρχεται και θα πρέπει να γνωρίζετε το καλύτερο ύψος για να κόψετε γρασίδι κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν, όταν τα πράγματα φαίνονται να πάνε αργά – μην.

Πήγαινε χαμηλά

Σε αντίθεση με το καλοκαίρι, όταν το καλύτερο ύψος για να κόψετε γρασίδι είναι στην πραγματικότητα στο υψηλότερο άκρο, το ιδανικό ύψος χόρτου για δροσερό γρασίδι εποχής είναι πολύ χαμηλό. Ο λόγος για αυτό είναι αρκετά απλός. Το καλοκαίρι, το ύψος είναι απαραίτητο γιατί αυτό το επιπλέον μήκος βοηθά να μην καίγονται οι ρίζες από τον ήλιο και βοηθά το έδαφος να παραμείνει υγρό και δροσερό. Το καλοκαίρι, ένα μεγαλύτερο γκαζόν σημαίνει πιο υγιές γκαζόν. οπότε όταν κόβετε το γρασίδι το καλοκαίρι, πρέπει να ανεβάσετε το ύψος της λεπίδας του χλοοκοπτικού.

Το διήγημα

Καθώς τα φύλλα αλλάζουν και πέφτουν, ωστόσο, το ίδιο θα πρέπει να συμβαίνει και με τη λεπίδα του χλοοκοπτικού σας. Το καλύτερο ύψος για να κόψετε γρασίδι το φθινόπωρο είναι πολύ χαμηλότερο και αυτό είναι ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε καθώς ετοιμάζετε τη λίστα με τις φθινοπωρινές συμβουλές φροντίδας του γρασιδιού σας για να κρατάτε τον χλοοτάπητά σας σε κορυφαία φόρμα. Προτού αφαιρέσετε το χλοοκοπτικό και του δώσετε την άδεια να ξεκουραστεί, πρέπει να κόψετε το γρασίδι μερικές φορές, έτσι ώστε το επερχόμενο δριμύ κρύο και όλη η ομορφιά που το συνοδεύει να μην καταστρέψουν το γρασίδι σας. Ψυχρός καιρός σημαίνει κρύα βροχή, πάγο και χιόνι. Όλα αυτά είναι επικίνδυνα για το γρασίδι, ειδικά όταν το γρασίδι είναι αρκετά μακρύ ώστε να βαραίνει και να σκύβει από την επίθεση. Είναι ένα σημείο παγίδευσης για την κρύα υγρασία, που αποτελεί ιδανικό έδαφος αναπαραγωγής για μυκητιακές ασθένειες.

Καθώς αφήνετε την ευτυχισμένη φούσκα της άγνοιάς σας να σκάσει και ετοιμάζεστε να αντιμετωπίσετε τη νέα σας λαμπερή λίστα υποχρεώσεων για τη θεραπεία γκαζόν, θυμηθείτε ότι το καλύτερο ύψος για να κόψετε γρασίδι είναι η χαμηλότερη ρύθμιση του χλοοκοπτικού. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μερικές τελευταίες συνεδρίες κοπής για να το κατεβάσετε τόσο χαμηλά, ώστε να μην το κόψετε ταυτόχρονα. οπότε προσέξτε να μην απογειώνετε περισσότερο από το 1/3 του εκτεθειμένου μήκους κάθε φορά. Θα χρειαστεί επίσης να συμβουλευτείτε έναν τοπικό επαγγελματία για να μάθετε ποιες είναι οι απαιτήσεις ύψους για το συγκεκριμένο είδος γρασιδιού σας.

Μειώστε τον κίνδυνο ζημιάς του χειμώνα στην αυλή σας! Καλέστε την ομάδα των επαγγελματιών της Executive Landscaping, Inc., σήμερα!

Schreibe einen Kommentar