Πώς να κάνετε τις διακοπές των ονείρων σας πιο προσιτές; -> Lazy Travel Blog

1
Πώς να κάνετε τις διακοπές των ονείρων σας πιο προσιτές;  -> Lazy Travel Blog

Ο προγραμματισμός των διακοπών των ονείρων σας είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να παρακινήσετε τον εαυτό σας να εξοικονομήσει περισσότερα χρήματα. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να επιταχύνετε τη διαδικασία και να σας βοηθήσουν να παραμείνετε οργανωμένοι καθώς το κάνετε.

Μειώστε τις μηνιαίες δαπάνες σας

Οι αποπληρωμές φοιτητικών δανείων μπορούν πραγματικά να εισχωρήσουν στον προϋπολογισμό σας όταν προσπαθείτε να κάνετε οικονομία για ταξίδια, ειδικά με τις πρόσφατες αυξήσεις επιτοκίων που μπορεί να έχουν αυξήσει τις πληρωμές σας. Η αναχρηματοδότηση του φοιτητικού χρέους σας είναι ένας τρόπος για να πάρετε τον έλεγχο των οικονομικών σας. Μπορείτε να προλάβετε αυτές τις αυξήσεις επιτοκίων αναχρηματοδοτώντας τα δάνεια τώρα. Οταν εσύ αναχρηματοδοτήστε φοιτητικά δάνεια με το NaviRefiθα μπορείτε να διαθέσετε περισσότερα χρήματα για το ταξίδι σας.

Δημιουργήστε έναν ξεχωριστό λογαριασμό για τις διακοπές σας

Η ύπαρξη αποκλειστικού λογαριασμού ταμιευτηρίου για το ταξίδι σας σάς επιτρέπει να κρατάτε τα χρήματα ξεχωριστά από τα άλλα χρήματα που ξοδεύετε. Μπορείτε ακόμη να αποκτήσετε λογαριασμούς ταμιευτηρίου υψηλής απόδοσης, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν τα χρήματά σας να αυξηθούν όσο περιμένετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μπορείτε να επιλέξετε τοπική ή ηλεκτρονική τράπεζα, ανάλογα με το ποιες επιλογές σας δίνουν τα καλύτερα επιτόκια. Εάν λάβετε μια επιταγή πληρωμής που κατατίθεται απευθείας στους λογαριασμούς σας, μπορείτε συνήθως να επιλέξετε να στείλετε ένα μέρος στον νέο λογαριασμό που ανοίξατε. Εάν λαμβάνετε επιπλέον χρήματα, όπως δώρα γενεθλίων, μπόνους εργασίας ή άλλα δώρα, βάλτε τα και αυτά στο ταμείο διακοπών.

Εάν έχετε ήδη μερικά από τα εύκολες πλευρικές φασαρίες, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να βάλετε μέρος αυτού στο ταμείο των διακοπών σας. Εάν δεν έχετε ήδη μια δευτερεύουσα φασαρία, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να εργαστείτε μερικά Σαββατοκύριακα για να συγκεντρώσετε τα χρήματα ακόμα πιο γρήγορα. Μπορείς να κοιτάξεις ανεξάρτητη γραφή, δοκιμή ιστοσελίδας, βόλτα με σκύλους. Από την άλλη πλευρά, ανάλογα με τις ωριαίες αποδοχές σας στην τρέχουσα εργασία σας, μπορεί να βρείτε ότι η υπερωρία είναι πιο επικερδής.

Θέστε έναν συγκεκριμένο στόχο

Εάν κάνετε προϋπολογισμό νωρίτερα, μπορείτε να αρχίσετε να ερευνάτε το εκτιμώμενο κόστος δαπανών όπως ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, γεύματα, ταξίδια και ειδικές εκδηλώσεις. Μόλις συμπληρώσετε το συνολικό κόστος, έχετε μια εκτίμηση του ποσού που περιμένετε να δαπανήσετε. Το επόμενο βήμα είναι να εργαστείτε προς τα πίσω για να καταλάβετε πόσα χρήματα πρέπει να εξοικονομείτε κάθε μήνα. Έτσι, εάν το ταξίδι σας κοστίζει 3.000 $ σε περίπου 10 μήνες, θα χρειαστεί να διαθέσετε επιπλέον 300 $ το μήνα.

Εάν δεν έχετε ακόμη ημερομηνία διακοπών, μπορείτε να αντιστρέψετε τον υπολογισμό για να καθορίσετε πότε μπορείτε να πάτε στο ταξίδι σας. Δεν είναι όπως είσαι γίνεται ψηφιακός νομάδας, αυτό είναι μόνο ένα ταξίδι, οπότε αν πρόκειται να κάνετε τις ίδιες διακοπές 3.000 $, αλλά μπορείτε να διαθέσετε μόνο 200 $ το μήνα, το ταξίδι σας θα πρέπει να είναι σε περίπου 15 μήνες. Αυτό σας δίνει επίσης αρκετό χρόνο για να κάνετε νωρίς κράτηση καταλυμάτων και πτήσεων, κάτι που θα μπορούσε να μειώσει το ποσό που θα καταλήξετε να ξοδέψετε.

Προσπαθήστε να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα στις επερχόμενες διακοπές σας. Εάν υπηρετήσατε στο στρατό, ίσως μπορείτε να λάβετε ειδικές εκπτώσεις για βετεράνους. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ιστότοπους τρίτων για να κάνετε κράτηση για τα ταξίδια σας, καθώς ενδέχεται να προσφέρουν συγκεκριμένες εκπτώσεις. Υπάρχουν επίσης ιστότοποι επιστροφής χρημάτων για ενοικιάσεις διακοπών, οπότε φροντίστε να κάνετε την έρευνά σας.

Schreibe einen Kommentar