Πώς η εξωτερική ανάθεση σε μεσίτες χονδρικής πώλησης φυτών μπορεί να ενισχύσει την παραγωγικότητα των εργαζομένων

0
Πώς η εξωτερική ανάθεση σε μεσίτες χονδρικής πώλησης φυτών μπορεί να ενισχύσει την παραγωγικότητα των εργαζομένων

ανάθεση σε εξωτερικούς μεσίτες χονδρικής πώλησης φυτών

Το εργατικό δυναμικό στη βιομηχανία εξωραϊσμού είναι περιορισμένο. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να γίνει ιδιαίτερα αισθητό όταν προσπαθείτε να προμηθευτείτε εγκαταστάσεις χονδρικής για τις δουλειές σας. Η εύρεση προμηθευτών, η έγκαιρη λήψη εκτιμήσεων, η διασφάλιση της ποιότητας και ο συντονισμός των έγκαιρων παραδόσεων μπορεί να είναι εξαιρετικά χρονοβόρες εργασίες. Και όμως η ιδέα της εξωτερικής ανάθεσης κάνει τους ανθρώπους να κάνουν παύση. Ωστόσο, αυτή η διστακτικότητα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε άστοχη ανησυχία. Η εξωτερική ανάθεση σε μεσίτες φυτών χονδρικής δεν αντικαθιστά κανέναν από την επιχείρησή σας στον τομέα του τοπίου. Αντίθετα, επιτρέπει στους εργαζόμενους να είναι πιο παραγωγικοί.

Θα αναλύσουμε ορισμένες κοινές ανησυχίες όταν χρησιμοποιούμε μεσίτες χονδρικής πώλησης φυτών και θα ρίξουμε μια ματιά στην πραγματικότητα της μεσιτείας στη σημερινή εποχή.

Τι κάνει μερικούς μεσίτες χονδρικής πώλησης φυτών μια «ζωηρή» επιλογή

Υπάρχουν πολλές ανησυχίες σχετικά με τους μεσίτες χονδρικής που μοιράζονται μεταξύ των ιδιοκτητών επιχειρήσεων εξωραϊσμού. Η επιχείρησή σας στον εξωραϊσμό και η ποιότητα που περιμένετε από την ομάδα σας είναι πρωταρχικής σημασίας, και δικαίως. Η συνεργασία με μεσίτες χονδρικής πώλησης φυτών για την προμήθεια φυτικών υλικών σημαίνει ότι εμπιστεύεστε το προϊόν της επιχείρησής σας σε έναν ξένο. Είναι κατανοητό να κάνετε κρατήσεις.

Τι γίνεται αν αναγκαστείτε να κάνετε ούτως ή άλλως το legwork, παρά το ότι πληρώνετε προμήθεια ή ασφάλιστρο; Ή ακόμα χειρότερα, τι θα συμβεί αν τα υποβαθμισμένα στοιχεία αποστέλλονται στις τοποθεσίες εργασίας σας και τώρα η φήμη σας είναι στο όριο;

Ενώ αυτά τα σενάρια μπορεί να είναι αληθινά και μπορεί να εξακολουθούν να συμβαίνουν, γίνονται όλο και περισσότερο παρελθόν. Οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες χονδρικής μεσιτείας εγκαταστάσεων, όπως η GoMaterials, αλλάζουν το παιχνίδι.

New-age Wholesale Plant Brokers: Ένα νέο μοντέλο συνεργασίας

Η εξωτερική ανάθεση δεν χρειάζεται να είναι επιλογή μεταξύ εξωτερικών προμηθευτών και μακροπρόθεσμων εσωτερικών προσλήψεων. Η σημερινή σχέση μεταξύ των μεσιτών και των επιχειρήσεων εξωραϊσμού είναι σχέση συνεργασίας. Σκεφτείτε τους μεσίτες χονδρικής πώλησης φυτών ως ένα άλλο εργαλείο στο οπλοστάσιό σας, αν μη τι άλλο!

Εσείς και η ομάδα σας κατανοείτε τις αξίες και το όραμα της εταιρείας σας καλύτερα από οποιονδήποτε. Έτσι, οι εσωτερικές σας προσλήψεις μπορούν να αναλάβουν πιο σημαντικά καθήκοντα, όπως κλείσιμο πωλήσεων, μακροπρόθεσμη ανάπτυξη στρατηγικής, υποβολή περισσότερων προσφορών, συγκρότηση ομάδας κ.λπ.

Η προμήθεια φυτών και δέντρων δεν είναι μικρό επίτευγμα στο σημερινό περιβάλλον εξωραϊσμού. Τα logistics των μεταφορών είναι ένας άλλος πονοκέφαλος, λαμβάνοντας υπόψη τις ελλείψεις οδηγών φορτηγού. Αυτές οι δύο εργασίες από μόνες τους αντιπροσωπεύουν ένα μνημειώδες όγκο εργασίας για το πλήρωμά σας που ξαφνικά εξαφανίζεται όταν εργάζεστε με έναν μεσίτη εγκαταστάσεων. Γενικά, οι μεσίτες έχουν σχέσεις με αμέτρητους βρεφονηπιακούς σταθμούς και υπηρεσίες μεταφοράς χονδρικής, κάτι που σας βοηθά να έχετε καλύτερη προσφορά και πιο ασφαλή χρονοδιαγράμματα.

Τι μπορεί να κάνει η ομάδα σας με τον χρόνο που ελευθερώθηκε από χονδρικούς μεσίτες φυτών και δέντρων;

Επιτέλους κάνατε τη βουτιά και αναθέσατε σε εξωτερικούς μεσίτες χονδρικής πώλησης φυτών και δέντρων. Και τώρα τι? Οι πελάτες της GoMaterials διαπιστώνουν ότι έχουν μειώσει τον μη παραγωγικό χρόνο τους κατά περίπου 50%. Η εξωτερική ανάθεση αφήνει στους εργαζόμενους περισσότερο χρόνο και ενέργεια για να αφιερώσουν αλλού!

Η ομάδα σας έχει τώρα την ευκαιρία να επικεντρωθεί σε μακροπρόθεσμες προκλήσεις προμηθειών και υλικοτεχνικής υποστήριξης

Όταν λαμβάνεται μέριμνα για την προμήθεια φυτών, βελτιστοποιήστε το σχέδιο επίθεσης σας για ζητήματα που έχουν απασχολήσει πάρα πολύ καιρό. Εάν η επιχείρησή σας στον τομέα του τοπίου έχει χάσει πάρα πολλές προσφορές, επανεξετάστε γιατί συμβαίνει αυτό. Ίσως να θέλατε να μειώσετε τον χρόνο και τα χρήματα που σπαταλούνται σε θέσεις εργασίας. Έχετε επιτέλους το νοητικό εύρος ζώνης για να λύσετε αυτά τα διλήμματα.

Δημιουργήστε μακροπρόθεσμα απρόβλεπτα και δίκτυα προμηθευτών για όλους τους τύπους υλικών

Οι χονδρέμποροι φυτομεσίτες αναλαμβάνουν την προμήθεια φυτικών υλικών. Η επιχείρηση εξωραϊσμού σας βασίζεται σίγουρα και σε πολλούς άλλους προμηθευτές. Αφιερώστε το χρόνο σας σε προμήθειες hardscape, ενοικιάσεις εργαλείων ή προμηθευτές εξοπλισμού κ.λπ.

Αυξήστε την ικανότητά σας να παρακολουθείτε ενεργά τα χρονοδιαγράμματα

Αυτό θα σας γλιτώσει από άμεσες και έμμεσες απώλειες που προκαλούνται λόγω καθυστερήσεων του έργου. Είτε τελικά εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να κοιτάξετε το λογισμικό διαχείρισης έργων είτε το χρησιμοποιείτε με πιο χειροκίνητο τρόπο, αυτή είναι η ευκαιρία σας να δείτε προσεκτικά τα χρονοδιαγράμματα.

Μεταβείτε σε πιο στρατηγικούς, διευθυντικούς ρόλους, που σας επιτρέπουν να κλιμακώσετε την ομάδα σας και να αναλάβετε περισσότερη δουλειά

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ονειρεύονται την επέκταση ή την ανάπτυξη. Εάν ο φόρτος εργασίας σας μειωθεί στο μισό, κάντε αυτό το όνειρο πραγματικότητα! Ως έχει, η βιομηχανία εξωραϊσμού αλλάζει. Χρειαζόμαστε νέες στρατηγικές για να προσαρμοστούμε σε συνεχώς μειούμενους αριθμούς εργαζομένων χωρίς να παλεύουμε για πάντα να προσελκύσουμε μια εναλλασσόμενη πόρτα εργαζομένων.

Η συνεργασία με ειδικούς τρίτων μπορεί να είναι ο δρόμος προς τα εμπρός. Η εξωτερική ανάθεση σε μεσίτες χονδρικής πώλησης φυτών επιτρέπει στους τοπικούς να μειώσουν τον χαμένο χρόνο, μας επιτρέπει να διαχειριστούμε την έλλειψη εργατικού δυναμικού – και το πιο σημαντικό, μας επιτρέπει να διατηρήσουμε ή να βελτιώσουμε την κερδοφορία όλα με μια πτώση!

***

Εσείς ή το συνεργείο εξωραϊσμού σας δυσκολεύεστε να προμηθευτείτε φυτά φέτος; Μάθετε πώς μπορεί να βοηθήσει το GoMaterials!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για μηνιαίο περιεχόμενο κατευθείαν στα εισερχόμενά σας! Θα καλύψουμε πράγματα όπως τάσεις του κλάδου, φροντίδα φυτών, επιχειρηματικές συμβουλές και κόλπα και πολλά άλλα.

Schreibe einen Kommentar