Πρόληψη παρασίτων στην πίσω αυλή | Terminix® Service, Inc. | Νο 1 στην καταπολέμηση παρασίτων και θεραπεία τερμιτών

2
Πρόληψη παρασίτων στην πίσω αυλή | Terminix® Service, Inc. | Νο 1 στην καταπολέμηση παρασίτων και θεραπεία τερμιτών

Ο πιο ζεστός καιρός είναι εδώ! Και τώρα είναι η ώρα να αρχίσετε να προετοιμάζετε την αυλή σας για ένα καλοκαίρι χωρίς παράσιτα. Για να κρατήσετε τα παράσιτα έξω από την αυλή και το σπίτι σας, οι ειδικοί μας έχουν παράσχει μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν:

 1. Τα γηγενή είδη κουνουπιών που είναι κοινά στην περιοχή μας είναι ενεργά όλη την ημέρα, γι‘ αυτό σχεδιάστε να έχετε διαθέσιμο άφθονο εντομοαπωθητικό που περιέχει ένα ενεργό συστατικό καταχωρισμένο στο EPA, όπως το DEET ή το Picaridin. Χρησιμοποιήστε επίσης ανεμιστήρες για να αποτρέψετε τα κουνούπια, καθώς είναι αδύναμα ιπτάμενα.
 2. Τα κίτρινα τζάκετ και άλλα έντομα έλκονται από αρώματα από σαμπουάν, αρώματα και κεριά – για να μην αναφέρουμε φαγητό και ποτό. Αποφύγετε τη χρήση αρωματικών αντικειμένων πριν περάσετε χρόνο έξω και παρέχετε διάφανα πλαστικά ποτήρια για τους καλεσμένους σας, καθώς τα αλουμινένια κουτιά και τα πλαστικά μπουκάλια είναι καλές κρυψώνες για τα έντομα που τσιμπούν.
 3. Πριν από ένα πάρτι σε εξωτερικό χώρο, ελέγξτε τις πόρτες της οθόνης και επισκευάστε τυχόν τρύπες. Και με τους καλεσμένους να μπαίνουν και να βγαίνουν από το σπίτι σας, φροντίστε οι πόρτες να κλείνουν πίσω τους.
 4. Φυλάξτε όλα τα τρόφιμα και τα ποτά σε σφραγισμένα ψυγεία και δοχεία. Χρησιμοποιήστε ανάποδα περιτυλίγματα cupcake ως καλύμματα ποτών.
 5. Κρατήστε τα δοχεία απορριμμάτων σφραγισμένα και μακριά από τους επισκέπτες.
 6. Καθαρίστε αμέσως σκουπίδια, χυμένα και ψίχουλα από τραπέζια και άλλες επιφάνειες.
 7. Φέρτε τα σκεύη και τα πιάτα στο εσωτερικό λίγο μετά το γεύμα.
 8. Ξεπλύνετε όλα τα μπουκάλια και τα δοχεία ποτών και πετάξτε τα σε καλά κλεισμένα δοχεία απορριμμάτων.
 9. Σχεδιάστε να σερβίρετε φαγητό και ποτά σε εσωτερικούς χώρους και κρατήστε υπαίθριο χώρο για φαγητό και διασκέδαση.
 10. Αφαιρέστε ή αποστραγγίστε πηγές λιμνάζοντος νερού στην αυλή σας που θα μπορούσαν να αποτελέσουν έδαφος αναπαραγωγής κουνουπιών, συμπεριλαμβανομένων των λουτρών πουλιών, των πισινών ή των λιμνών κήπων.

Συνιστούμε τακτικές επιθεωρήσεις από την εταιρεία Terminix Service Inc., επαγγελματία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες ελέγχου παρασίτων, Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Schreibe einen Kommentar