Πέντε δωρεάν λογισμικό διαχείρισης τοπίου και εργαλεία για την ενίσχυση της παραγωγικότητας

0
Πέντε δωρεάν λογισμικό διαχείρισης τοπίου και εργαλεία για την ενίσχυση της παραγωγικότητας

λογισμικό διαχείρισης τοπίου

Η εισαγωγή νέας τεχνολογίας στην επιχείρησή σας στον εξωραϊσμό μπορεί να αισθάνεται συντριπτική μερικές φορές – αλλά δεν χρειάζεται να είναι! Σίγουρα, μια επιλογή είναι να επενδύσετε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό σε νέα τεχνολογία. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να διευκολύνετε την ομάδα σας σε αυτό σιγά σιγά χάρη στο δωρεάν λογισμικό διαχείρισης τοπίου και υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα στα χέρια σας.

Ρίξτε μια ματιά στη λίστα με τα πέντε δωρεάν λογισμικά και εργαλεία διαχείρισης τοπίου για να ενισχύσετε την παραγωγικότητα της εταιρείας εξωραϊσμού σας.

Trello για Διαχείριση Έργων Εξωραϊσμού

Το Trello δεν είναι λογισμικό διαχείρισης τοπίου, αλλά είναι καταπληκτικό λογισμικό διαχείρισης έργου.

Η ομορφιά εδώ είναι πόσο απλό είναι να προσαρμόσετε το Trello για τις ανάγκες σας. Ολόκληρο το συνεργείο εξωραϊσμού σας μπορεί να συνεργαστεί σε επερχόμενες εργασίες, να παρακολουθεί τις εργασίες για έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν τη στιγμή, να δημιουργήσει πίνακες για τη βελτιστοποίηση της ροής εργασιών και πολλά άλλα. Αυτό το λογισμικό σάς επιτρέπει επίσης να αυτοματοποιείτε ορισμένες εργασίες, όπως να παρακολουθείτε τις επερχόμενες ημερομηνίες λήξης.

Επιπλέον, εάν η ομάδα σας χρησιμοποιεί ήδη συγκεκριμένο λογισμικό cloud για προσφορές και προτάσεις πελατών, είστε τυχεροί. Το Trello ενσωματώνεται με τα Ημερολόγια, το Google Drive, το Dropbox και το Slack, για να αναφέρουμε μερικά πρόσθετα. Συγχρονίστε το λογισμικό με αυτά τα εξωτερικά εργαλεία για να συγχρονίσετε τη ροή εισερχόμενων τιμών, εκτιμήσεων, λιστών εγκαταστάσεων κ.λπ.

Είπαμε ότι είναι δωρεάν; Η επιχείρησή σας μπορεί να είναι μικρότερη και να θέλει να επωφεληθεί από ένα λογισμικό διαχείρισης τοπίου. Το Trello προσφέρει ένα εξαιρετικό δωρεάν πακέτο για να ξεκινήσετε χωρίς την οικονομική δέσμευση.

GoMaterials για Χονδρική Προμήθεια φυτών

Μας ξέρετε ως τον προορισμό σας για όλες τις ανάγκες σας για προμήθεια φυτών χονδρικής… αλλά το έχετε ελέγξει η διαδικτυακή μας πλατφόρμα?

Η GoMaterials προσφέρει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία προμηθειών καθώς και μια εύχρηστη διαδικτυακή πλατφόρμα για την παρακολούθηση των προσφορών και των παραγγελιών σας. Η πλατφόρμα μας σάς δίνει ένα μέρος για να δείτε όλες τις προσφορές και τις παραγγελίες σας σε πραγματικό χρόνο.

Φυσικά, αυτό είναι εντελώς δωρεάν για εταιρείες εξωραϊσμού. Αυτή είναι μια τέλεια επιλογή για εμπορικές επιχειρήσεις εξωραϊσμού που αναζητούν τον εξορθολογισμό των προμηθειών και που θέλουν όλες τις πληροφορίες προμήθειας να είναι προσβάσιμες σε έναν συνεκτικό χώρο!

Kickserv for Landscape Management

του kickserv’s λογισμικό υπηρεσίας πεδίου είναι προσαρμοσμένο στη βιομηχανία εξωραϊσμού και προσφέρει μια απλή και φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Δεν είναι κάποια νέα παιδιά στο μπλοκ, εξυπηρετούν όσους αναζητούν λογισμικό διαχείρισης τοπίου εδώ και 20 χρόνια.

Παρόμοια με άλλες επιλογές σε αυτήν τη λίστα, το Kickserv ενσωματώνεται με τα πρόσθετα Google, τα ημερολόγια και τους διακομιστές email σας για να επιτρέπει τον συγχρονισμό πολλών πλατφορμών. Τούτου λεχθέντος, εάν αποφασίσετε ότι θέλετε να το ενσωματώσετε περαιτέρω στην επιχείρησή σας, η Kickserv μπορεί να το κάνει. Παρέχουν αμέτρητες επιλογές για να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε ανάγκη έχει η εταιρεία εξωραϊσμού σας.

Fergus για τη διαχείριση μιας μικρής επιχείρησης τοπίου

Οι επιχειρήσεις εξωραϊσμού στη μικρότερη πλευρά μπορεί να ενδιαφέρονται για το Fergus. Το χωράφι τους λογισμικό διαχείρισης υπηρεσιών είναι ειδικά για ομάδες κάτω των 50 υπαλλήλων. Για άλλη μια φορά, αυτό το λογισμικό είναι προσανατολισμένο προς τις συναλλαγές, οπότε οι τοπιογράφοι μπορεί να το βρουν μια από τις πιο ελκυστικές επιλογές εκεί έξω.

Με τη Fergus, είναι εύκολο να δημιουργήσετε προσφορές και εκτιμήσεις, καθώς και να συμβιβάσετε PO από προμηθευτές. Η διεπαφή είναι απλή και ελκυστική, βοηθώντας σας να παρακολουθείτε εύκολα την πρόοδό σας.

Η δωρεάν επιλογή είναι εξαιρετική για νεοφερμένους στον κλάδο που αναζητούν λύσεις λογισμικού διαχείρισης τοπίου. Μπορείτε να ξεκινήσετε με 10 θέσεις εργασίας ανά μήνα που παρακολουθούνται με τη Fergus, με την επιλογή για αμειβόμενα σχέδια για περισσότερες θέσεις εργασίας.

Χαλαρώστε να επικοινωνήσετε με το πλήρωμά σας για θέματα εξωραϊσμού

Δεν είστε έτοιμοι να κάνετε τη βουτιά στο προηγμένο λογισμικό; Σκεφτείτε ένα απλό εργαλείο όπως το Slack για να βελτιώσετε την παραγωγικότητά σας!

Πλατύ παντελόνι ανάπαυσης εφαρμογές για υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα είναι και τα δύο χωρίς ραφή και μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα. Μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικά «κανάλια» για πληρώματα που έχουν ανατεθεί σε συγκεκριμένες εργασίες ή για ολόκληρες ομάδες. Τα κανάλια στο Slack είναι ο ευκολότερος τρόπος συντονισμού και κοινής χρήσης πληροφοριών. Συγχρονίστε την εφαρμογή με το ημερολόγιό σας Google και όλοι θα επωφεληθούν από τις αυτόματες ειδοποιήσεις για επερχόμενες εργασίες ή ραντεβού συντήρησης.

Επιπλέον, η ομάδα σας μπορεί εύκολα να μοιραστεί φωτογραφίες ολοκληρωμένων εργασιών και να προσθέσει λεπτομέρειες σχετικά με την ποιότητα του φυτικού υλικού. Κρατήστε όλους ενημερωμένους σε πραγματικό χρόνο. Τίποτα δεν είναι πιο παραγωγικό από την άμεση αντιμετώπιση και επίλυση προβλημάτων.

Συνοψίζοντας, δεν χρειάζεται πάντα να ξοδεύετε ή να επενδύετε πολλά σε λογισμικό για να αλλάξετε τον τρόπο εργασίας σας. Η δημιουργική σκέψη είναι ανεκτίμητη. Αφιερώνοντας λίγο χρόνο για να προσαρμοστείτε σε δωρεάν εργαλεία εξοικονομείτε χρήματα και σας ωφελεί εξίσου με το λογισμικό προηγμένης τεχνολογίας που διατίθεται στην αγορά.

***

Αναζητάτε μια πιο συνηθισμένη επιλογή λογισμικού εξωραϊσμού; Ρίξτε μια ματιά στο ιστολόγιό μας σχετικά με το λογισμικό διαχείρισης έργων εξωραϊσμού.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για μηνιαίο περιεχόμενο κατευθείαν στα εισερχόμενά σας! Θα καλύψουμε πράγματα όπως τάσεις του κλάδου, φροντίδα φυτών, επιχειρηματικές συμβουλές και κόλπα και πολλά άλλα.

Schreibe einen Kommentar