Οι γείτονές σας προκαλούν προβλήματα με τα κουνούπια; | Terminix® Service, Inc. | Νο 1 στην καταπολέμηση παρασίτων και θεραπεία τερμιτών

3
Οι γείτονές σας προκαλούν προβλήματα με τα κουνούπια;  |  Terminix® Service, Inc. |  Νο 1 στην καταπολέμηση παρασίτων και θεραπεία τερμιτών

Έχετε μια υπηρεσία καταπολέμησης κουνουπιών για την αυλή σας και απολαύστε τον χρόνο σας σε εξωτερικούς χώρους με την οικογένειά σας. Έχετε εργαστεί επιμελώς για να συμβάλετε στη μείωση των τοποθεσιών αναπαραγωγής κουνουπιών γύρω από την ιδιοκτησία σας, αλλά πρέπει ακόμα να πέφτετε περιστασιακά όταν προσπαθείτε να απολαύσετε την αυλή σας. Ενώ έχετε κάνει ό,τι προτείνεται για να μειώσετε τα κουνούπια, παρατηρείτε ότι ο γείτονάς σας δεν ήταν τόσο προληπτικός. Ίσως έχουν μια αχρησιμοποίητη πισίνα ή υδρομασάζ, μερικά παλιά λάστιχα πίσω από το υπόστεγο, στοίβες από γλάστρες ή ένα αχρησιμοποίητο σκάφος που μένει ακάλυπτο. Ίσως έχουν πολλή πυκνή βλάστηση και μια απεριποίητη αυλή και τα αναγνωρίζετε όλα ως πιθανές τοποθεσίες αναπαραγωγής κουνουπιών. Διαχείριση κουνουπιών Terminix Το πρόγραμμα λειτουργεί άψογα, αλλά μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα εάν υπάρχει συνεχής εισροή κουνουπιών από γειτονικές περιοχές. Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε για να μειώσετε την ποσότητα των κουνουπιών που προέρχονται από τους γείτονες;

Δεν συνιστάται να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Δεν θέλετε να μπείτε σε μπελάδες για την καταπάτηση της ιδιοκτησίας του γείτονα για να πετάξετε δοχεία με νερό ή να ψεκάσετε φυτοφάρμακα και σίγουρα δεν θέλετε να δημιουργήσετε ή να κλιμακώσετε κακές εντάσεις μεταξύ εσάς και του γείτονά σας. Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να ενημερώσετε κάποιον ότι υπάρχει ένα πρόβλημα.

Εάν έχετε καλή σχέση με τον γείτονα, μπορείτε να προσπαθήσετε να τον εκπαιδεύσετε με μη συγκρουσιακό τρόπο για το πώς μπορεί να δημιουργούν πρόβλημα με τα κουνούπια, έχοντας αυτές τις πιθανές τοποθεσίες αναπαραγωγής. Μπορείτε επίσης να τους εξηγήσετε ότι έχετε μια υπηρεσία κατά των κουνουπιών που λειτουργεί καλά, αλλά θα ήταν ακόμα καλύτερα αν κάνουν το ίδιο και γειτονικές ιδιοκτησίες. Ενθαρρύνετέ τους να καλέσουν την Terminix για δωρεάν διαβούλευση. Εναλλακτικά, αφήστε την Terminix να μιλήσει για εσάς. Ενημερώστε μας για την κατάσταση και μπορούμε να επιχειρήσουμε να επικοινωνήσουμε με τον γείτονα για να παράσχουμε μια δωρεάν εκτίμηση και εκτίμηση της θεραπείας.

Εάν αυτό δεν λειτουργεί ή αν το ακίνητο δίπλα φαίνεται εγκαταλελειμμένο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ένωση Ιδιοκτητών Σπίτι της γειτονιάς σας για να τους ενημερώσετε για το ζήτημα. Μερικές φορές η HOA μπορεί να δώσει οδηγίες στον ιδιοκτήτη του σπιτιού να διορθώσει ορισμένες συνθήκες και ελπίζουμε με τρόπο που δεν θα σας εμπλακεί. Εάν δεν έχετε HOA που μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την τοπική κυβέρνηση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μπορεί να απειληθεί με παραπομπές ή πρόστιμα από την HOA ή την τοπική κυβέρνηση για να τους βοηθήσει να διορθώσουν την κατάσταση.

Ίσως ο γείτονάς σας είναι ηλικιωμένος ή σωματικά ανίκανος να διορθώσει την κατάσταση. Προσφερθείτε εθελοντικά για να τους βοηθήσετε ή επικοινωνήστε με μια τοπική φιλανθρωπική οργάνωση που μπορεί να είναι πρόθυμη να οργανώσει μια εκδήλωση καθαρισμού. Ενημερώστε επίσης την Terminix, ίσως είμαστε σε θέση να δώσουμε μια χείρα βοηθείας.

Εάν ο γείτονας θέλει να μάθει τι μπορεί να γίνει για να μειώσει τους πληθυσμούς των κουνουπιών ή αν τον βοηθάτε, μπορείτε:

  • Εξαλείψτε την ακαταστασία και αφαιρέστε σκουπίδια, απορρίμματα (όπως παλιά ελαστικά) και σωρούς από φύλλα ή άλλα συντρίμμια.
  • Καλύψτε και ενδεχομένως περιποιηθείτε τα αχρησιμοποίητα, τις πισίνες, τα υδρομασάζ ή τις διακοσμητικές ιχθυοδοχεία με έναν ρυθμιστή ανάπτυξης εντόμων (κουνουπιέρες).
  • Αδειάστε μικρά δοχεία που περιέχουν νερό και αναποδογυρίστε τα αν είναι δυνατόν για να μην ξαναγεμίσουν.
  • Αφαιρέστε ή κόψτε την υπερβολική βλάστηση.
  • Αποθηκεύστε μεγάλες πισίνες με στάσιμα νερά με ψάρια που τρώνε κουνούπια. Οι παγιωμένες λίμνες, οι λίμνες, τα ποτάμια και τα ρυάκια δεν είναι συνήθως μεγάλες τοποθεσίες αναπαραγωγής κουνουπιών.

Schreibe einen Kommentar