Μια επισκόπηση της πλατφόρμας GoMaterials: Ελάχιστη προσπάθεια, μέγιστη απόδοση

0
Μια επισκόπηση της πλατφόρμας GoMaterials: Ελάχιστη προσπάθεια, μέγιστη απόδοση

GoMaterials_platform

Η παραγγελία φυτών χονδρικής για εργασίες εξωραϊσμού ήταν πάντα αναποτελεσματική και χρονοβόρα. Η παρακολούθηση κρίσιμων πληροφοριών, όπως οι πρόσφατες εκδόσεις των εκτιμήσεων και τα χρονοδιαγράμματα μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά κατά την περίοδο αιχμής, όταν έχετε πολλά έργα σε εξέλιξη. Η έλλειψη ορατότητας σχετικά με την κατάσταση μιας παραγγελίας φυτών και δέντρων χονδρικής μπορεί να είναι εξίσου δύσκολη για τα φυτώρια χονδρικής. Μπείτε στην πλατφόρμα GoMaterials! Από την έναρξή της, η μοναδική μας πλατφόρμα έχει ήδη συμβάλει στη βελτίωση της παρακολούθησης και της επικοινωνίας για τα μέλη του GoMaterials και τους συνεργάτες του φυτωρίου.

ο Πλατφόρμα GoMaterials στοχεύει να ενισχύσει τις δυνατότητες παρακολούθησης και εξοικονόμησης χρόνου για όλους τους χρήστες. Ένας άλλος βασικός στόχος είναι να συγκεντρωθούν όλες οι προσφορές και οι παραγγελίες GoMaterials σε ένα μέρος, ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε αναζήτηση μεταξύ των μηνυμάτων, των email και των κλήσεων σας. Η τελευταία έκδοση της πλατφόρμας προσφέρει ήδη αυτές και άλλες λειτουργίες, οι οποίες αναπτύχθηκαν με βάση τα σχόλια που συλλέγονται από τους αγοραστές και τους πωλητές της GoMaterials. Όλα τα μέλη της GoMaterials μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη νέα πλατφόρμα χωρίς επιπλέον κόστος με την εγγραφή τους.

Ακολουθεί μια πιο προσεκτική ματιά στα κορυφαία χαρακτηριστικά και πώς η πλατφόρμα μπορεί να απλοποιήσει την προμήθεια τόσο για επαγγελματίες τοπίου όσο και για βρεφονηπιακούς σταθμούς χονδρικής.

Επισκόπηση χαρακτηριστικών για επαγγελματίες τοπίου

Η απλότητα και η εμπειρία «δεν απαιτείται εκπαίδευση» της πλατφόρμας GoMaterials είναι το πιο σημαντικό για τα μέλη. Από την αποστολή αιτήματος προσφοράς μέχρι την παρακολούθηση παραγγελιών, οι επαγγελματίες τοπίου μπορούν εύκολα να παρακολουθήσουν ολόκληρη τη διαδικασία. Ακολουθεί μια ματιά στις πιο πρόσφατες δυνατότητες για επαγγελματίες του τοπίου.

  1. Συνδεθείτε και ανεβάστε μια λίστα φυτών σε δευτερόλεπτα

Η μεταφόρτωση μιας λίστας εγκαταστάσεων είναι πολύ εύκολη στην πλατφόρμα καθώς γίνονται δεκτές πολλές μορφές αρχείων, όπως Word, Excel, PDF και αρχεία εικόνας. Οι χρήστες μπορούν επίσης να κάνουν copy-paste τις λίστες τους απευθείας για να υποβάλουν αίτημα προσφοράς.

  1. Δείτε και παρακολουθήστε όλα τα αιτήματα προσφοράς και τις επιστρεφόμενες προσφορές σε ένα μέρος, εξάγετε εύκολα

Όλα τα αιτήματα προσφοράς σε εξέλιξη είναι προσβάσιμα σε ένα μέρος, με ορατή την κατάστασή τους, ώστε να μην χάνετε ποτέ σημαντικές προθεσμίες. Όλα τα εισαγωγικά που επιστρέφονται μπορούν επίσης να παρακολουθηθούν σε ένα μέρος, έτοιμα για εξαγωγή στο Excel για απλοποίηση της ενσωμάτωσης με άλλα συστήματα.

  1. Κάντε τις παραγγελίες απευθείας από τις αποδεκτές προσφορές

Οι επαγγελματίες του τοπίου μπορούν να κάνουν παραγγελίες σε μια στιγμή και να παρακολουθούν την πρόοδό τους μέχρι να ολοκληρωθεί η παράδοση στην καρτέλα «οι παραγγελίες μου».

  1. Λάβετε ειδοποίηση μέσω email και συνεχή υποστήριξη από τις ομάδες μας

Όλες οι ενημερώσεις σχετικά με τις προσφορές και τις παραγγελίες σας θα κοινοποιούνται μέσω email, ώστε να μην χάνετε ποτέ σημαντικές λεπτομέρειες. Οι ομάδες λειτουργιών και πωλήσεών μας συγχρονίζονται απευθείας με την πλατφόρμα και είναι έτοιμες να σας υποστηρίξουν σε όλη τη διαδικασία!

Επισκόπηση χαρακτηριστικών για βρεφονηπιακούς σταθμούς χονδρικής

Η πλατφόρμα βοηθά επίσης τα φυτώρια χονδρικής να βελτιώσουν την παρακολούθηση και την επικοινωνία και να βελτιώσουν την επιχειρηματική τους αποτελεσματικότητα.

  1. Ειδοποίηση μέσω email για νέες παραγγελίες

Η πλατφόρμα GoMaterials στέλνει άμεσα μια ειδοποίηση μέσω email κάθε φορά που το φυτώριο λαμβάνει νέες επιβεβαιωμένες παραγγελίες.

  1. Δείτε και παρακολουθήστε όλες τις παραγγελίες σε ένα μέρος

Όλες οι πληροφορίες παραγγελίας, όπως η ημερομηνία και η ώρα παραλαβής, τα είδη, το μέγεθος, οι προδιαγραφές και η ποσότητα είναι εύκολα προσβάσιμες και αποθηκεύονται σε ένα σημείο στο ταμπλό του νηπιαγωγείου.

  1. Προβολή και εξαγωγή λεπτομερειών παραγγελιών

Οι υπεύθυνοι νηπιαγωγείων μπορούν να ενσωματωθούν με λογισμικό και συστήματα τρίτων με ευκολία εξάγοντας τα δεδομένα της παραγγελίας σε μορφή Microsoft Excel.

Χρήση της πλατφόρμας GoMaterials το 2022 και μετά

Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα εδώ και καιρό, η απλή σύνδεση μπορεί να σας ανακατευθύνει αυτόματα στην πιο πρόσφατη έκδοση. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τους εκπροσώπους του λογαριασμού σας για συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με τις προσφορές ή τα δεδομένα παραγγελιών σας.

Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ την πλατφόρμα στο παρελθόν, τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσετε! Μια απλή εγγραφή αρκεί για να ξεκινήσετε στην πλατφόρμα.

Πηγαίνοντας στο 2022, επιφυλάσσονται περισσότερες συναρπαστικές λειτουργίες τόσο για τους επαγγελματίες εξωραϊσμού όσο και για τα φυτώρια με βάση τα σχόλια των σημερινών χρηστών της πλατφόρμας GoMaterials. Η ομάδα μας έχει δεσμευτεί να εργαστεί για μια πιο διαισθητική και απλοποιημένη εμπειρία για την πλατφόρμα και είμαστε ενθουσιασμένοι να δούμε τι θα ακολουθήσει!

***

Επικοινωνήστε εδώ για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την πλατφόρμα ή για να συμμετάσχετε σε μια συνεδρία σχολίων χρηστών.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για μηνιαίο περιεχόμενο κατευθείαν στα εισερχόμενά σας! Θα καλύψουμε πράγματα όπως τάσεις του κλάδου, φροντίδα φυτών, επιχειρηματικές συμβουλές και κόλπα και πολλά άλλα.

Schreibe einen Kommentar