Καλέστε έναν εμπειρογνώμονα αποχέτευσης αυλής

0
Καλέστε έναν εμπειρογνώμονα αποχέτευσης αυλής

αυλή_αποχέτευση

Επίλυση του μούσκεμα με έναν ειδικό στην αποχέτευση αυλής

Τα υγρά σημεία που παραμένουν υγρά στην αυλή σας μετά από μια δυνατή βροχή ή αφού έχετε θέσει σε λειτουργία τους εκτοξευτές σας δεν είναι απλώς ενοχλητικά – είναι προβληματικά. Αυτές οι μουσκεμένες περιοχές μετατρέπονται σε περιοχές με νεκρό γρασίδι καθώς το γρασίδι πνίγεται πολύ στο νερό για να επιβιώσει. Το υγρό έδαφος εμποδίζει επίσης σχεδόν κάθε είδους συντήρηση του γκαζόν όπως το κούρεμα. Προσθέστε σε αυτό την επιδείνωση της δημιουργίας λάσπης που αναπόφευκτα καταλήγει στο σπίτι και έχετε περισσότερα από αρκετά στοιχεία που υποδηλώνουν ότι έχετε πρόβλημα αποχέτευσης στα χέρια σας. Τώρα είναι η ώρα να καλέσετε τον ειδικό στην αποχέτευση της αυλής.

Call in the Drain Brain

Λόγω της σημασίας του να το κάνεις σωστά, στην πραγματικότητα δεν είναι κάτι που πρέπει να ληφθεί ως έργο DIY. Ένας ειδικός στην αποχέτευση αυλής θα ξέρει πώς να αξιολογήσει την κατάσταση και να καθορίσει την καλύτερη πορεία δράσης που πρέπει να λάβει. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό είναι τόσο απλό όσο να επεκτείνετε το στόμιο εκροής στο σύστημα υδρορροών του σπιτιού σας, έτσι ώστε το νερό να μην συγκεντρώνεται γύρω από τα θεμέλια του σπιτιού σας. Αυτή η συγκέντρωση νερού είναι συχνά το άμεσο αποτέλεσμα των κλινών κήπων ή των χαρακτηριστικών του εξωραϊσμού που έχουν δημιουργήσει ένα σημείο συλλογής νερού που περιβάλλει το σπίτι.

Εάν η επιδιόρθωση δεν είναι τόσο απλή, ένας ειδικός στην αποχέτευση αυλής θα μπορεί επίσης να παρέχει επιλογές που θα προσφέρουν μακροπρόθεσμες λύσεις στο πρόβλημα. Σε περιοχές της αυλής που δεν έχουν καμία σχέση με ακατάλληλα τοποθετημένα στόμια εκροής, ίσως χρειαστεί να ισοπεδώσετε ή να χτίσετε την τοπογραφία του εδάφους για να δημιουργήσετε πλαγιές που ανακατευθύνουν την απορροή μακριά από το ακίνητό σας και σε αποχετευτικές τάφρους.

The Drain Game

Αν θέλετε να αγκαλιάσετε το θέμα, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κήπο βροχής στην περιοχή όπου μαζεύεται το νερό. Οι κήποι της βροχής είναι γεμάτοι με φυτά που αγαπούν το νερό και είναι ειδικά σχεδιασμένοι για να πιάνουν νερό. Μετατρέποντας φυσικά χαμηλά σημεία στην αυλή σας που έχουν την τάση να συλλέγουν νερό σε κάτι χρήσιμο, θα τα χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Οι κήποι βροχής έχουν επίσης το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι είναι καλοί για το περιβάλλον μειώνοντας την απορροή των ομβρίων υδάτων και την απομάκρυνση των χημικών ουσιών του χλοοτάπητα, των απορριμμάτων κατοικίδιων ζώων και των ιζημάτων που προκύπτουν από αυτήν.

Εάν η αυλή σας χρειάζεται κάτι τόσο εμπλεκόμενο όσο ένας σωλήνας αποχέτευσης για να λύσει το πρόβλημα, ένας ειδικός στην αποχέτευση αυλής θα γνωρίζει τα καλύτερα υλικά για χρήση, καθώς και πώς και πού να εγκαταστήσει τα πάντα, ώστε η αποχέτευση να ρέει προς τη σωστή κατεύθυνση. Στην Executive Landscaping έχουμε πολυετή εμπειρία στη συνεργασία με ιδιοκτήτες σπιτιού για να καθορίσουμε την καλύτερη πορεία δράσης για ζητήματα αποχέτευσης και μπορούμε να προσφέρουμε μια λύση που θα λύσει το πρόβλημα για εσάς.

Καλέστε την Executive Landscaping, Inc. για να μιλήσετε με την ομάδα μας από ειδικούς σε θέματα αποχέτευσης εξωτερικών χώρων και αυλών σχετικά με το πώς μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα αποχέτευσης σήμερα!

Schreibe einen Kommentar