Η Terminix κυκλοφορεί τη λίστα με τις κορυφαίες 15 πόλεις με κουνούπια | Terminix® Service, Inc. | Νο 1 στην καταπολέμηση παρασίτων και θεραπεία τερμιτών

2
Η Terminix κυκλοφορεί τη λίστα με τις κορυφαίες 15 πόλεις με κουνούπια | Terminix® Service, Inc. | Νο 1 στην καταπολέμηση παρασίτων και θεραπεία τερμιτών

Για να σηματοδοτήσει την επίσημη έναρξη του Καλοκαιριού, η Terminix Service, Inc., η δέκατη μεγαλύτερη εταιρεία καταπολέμησης παρασίτων της χώρας, αποκαλύπτει τις 15 κορυφαίες πόλεις στις περιοχές Carolinas και Central Savannah River όπου τα κουνούπια θα είναι πιο διαδεδομένα.

«Τα κουνούπια είναι αναπόφευκτα αυτή την εποχή του χρόνου και ενθαρρύνουμε όλους να είναι προορατικοί για την προστασία τους από ασθένειες που μεταδίδονται από τα κουνούπια μειώνοντας τον πληθυσμό των κουνουπιών στην αυλή τους», δηλώνει ο Kevin Hathorne, τεχνικός διευθυντής της Terminix Service, Inc. «Εκτός από την ελαχιστοποίηση στάσιμα νερά γύρω από το σπίτι σας, είναι σημαντικό να φροντίζετε την αυλή σας επαγγελματικά όλο το καλοκαίρι».

Σύμφωνα με κλήσεις υπηρεσίας κουνουπιών, οι τρεις κορυφαίες μετρό με τη μεγαλύτερη δραστηριότητα κουνουπιών αυτή τη σεζόν είναι η Κολούμπια, SC, Charlotte, NC και Mount Pleasant, SC Ολόκληρη η λίστα των κορυφαίων 15 περιλαμβάνει:

 1. Κολούμπια
 2. Σαρλότ
 3. Mount Pleasant
 4. Harrisburg
 5. Γκρίνβιλ
 6. Bluffton
 7. Rock Hill
 8. Σενεκάς
 9. Άσβιλ
 10. Stateville
 11. Τζορτζτάουν
 12. Φλωρεντία
 13. Τσάρλεστον
 14. Μιρτλ Μπιτς
 15. Σάμτερ

Εκτός από το ότι καταστρέφουν τα υπαίθρια μπάρμπεκιου, τα κουνούπια αποτελούν απειλή για τη δημόσια υγεία λόγω της ικανότητάς τους να μεταφέρουν ασθένειες. Τα καλά νέα είναι ότι δεν φαίνεται να υπάρχουν ενδείξεις ότι τα κουνούπια μπορούν να μεταφέρουν και να μεταδώσουν τον COVID-19.

«Δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τα κουνούπια μπορούν να μεταδώσουν τον COVID-19», είπε η Χάθορν. «Ωστόσο, τα κουνούπια είναι γνωστά παράσιτα φορείς, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν ακόμα να μεταφέρουν ασθένειες όπως ο Δυτικός Νείλος και οι ιοί Ζίκα».

Η Hathorne λέει ότι τα βήματα για τη μείωση των κουνουπιών περιλαμβάνουν:

 • Απόρριψη παλαιών ελαστικών, κουβάδων, τυμπάνων, φιαλών ή οποιωνδήποτε δοχείων που συγκρατούν νερό.
 • Καθαρισμός υπολειμμάτων από υδρορροές βροχής, τάφρους, οχετούς και υπαίθριες αποχετεύσεις, ώστε το νερό να μπορεί να ρέει σωστά.
 • Βεβαιωθείτε ότι οι πισίνες και οι διακοσμητικές λίμνες συντηρούνται σωστά και ότι το νερό σε λουτρά πουλιών, γλάστρες ή δίσκους σταγονιδίων αδειάζει και αντικαθίσταται μετά από κάθε βροχόπτωση.
 • Έλεγχος γύρω από εξωτερικές βρύσες, κλιματιστικές μονάδες και επισκευή διαρροών.
 • Γέμισμα τρυπών δέντρων και κοίλων κολοβωμάτων που συγκρατούν νερό με άμμο ή μπετόν.
 • Διατηρώντας το γρασίδι και τους θάμνους καλά κομμένους, όπου μπορούν να ξεκουραστούν τα ενήλικα κουνούπια.
 • Σφραγίστε τα κουνούπια διασφαλίζοντας ότι τα παράθυρα και οι πόρτες είναι σε καλή κατάσταση.
 • Φορώντας ανοιχτόχρωμα ρούχα, πουκάμισα με μακριά μανίκια και μακριά παντελόνια όταν είναι δυνατόν.
 • Χρήση προσωπικών εντομοαπωθητικών που περιέχουν τουλάχιστον 20% DEET.

Ενώ η Terminix δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οι πελάτες δεν θα τσιμπηθούν από κουνούπια ή δεν θα προσβληθούν από ασθένεια που μεταδίδεται από τα κουνούπια, μειώνοντας σημαντικά τον πληθυσμό των κουνουπιών σε μια δεδομένη περιοχή, ο καθένας μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες να εμφανιστούν τσιμπήματα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες διαχείρισης κουνουπιών, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.TrustTerminix.com ή καλέστε το 1-800-TERMINIX.

                                                       

Schreibe einen Kommentar