Η Terminix αποκαλύπτει τη λίστα με τις 15 κορυφαίες πόλεις με κουνούπια

2
Η Terminix αποκαλύπτει τη λίστα με τις 15 κορυφαίες πόλεις με κουνούπια

Το καλοκαίρι έφτασε επίσημα, συμπεριλαμβανομένης της βροχής και της υγρασίας που παρέχουν ένα τέλειο έδαφος αναπαραγωγής για τα κουνούπια. Σε αναγνώριση της Εθνικής Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για τον Καταπολέμηση των Κουνουπιών, η Terminix Service, Inc., (TSI), η δέκατη μεγαλύτερη εταιρεία καταπολέμησης παρασίτων της χώρας, αποκαλύπτει τις 15 κορυφαίες πόλεις στην περιοχή του ποταμού Καρολίνας και της Κεντρικής Σαβάνας όπου τα κουνούπια θα είναι πιο διαδεδομένα.

Οι πιο πρόσφατες ταξινομήσεις βασίζονται σε κλήσεις εξυπηρέτησης κουνουπιών που έλαβαν τα 56 τοπικά υποκαταστήματα σε όλη την Καρολίνα και την περιοχή του ποταμού Central Savannah.

«Τα κουνούπια δεν είναι απλώς μια ενόχληση που μπορεί να καταστρέψει την υπαίθρια καλοκαιρινή διασκέδαση, αλλά είναι γνωστά παράσιτα που μπορούν να μεταφέρουν ασθένειες όπως ο Δυτικός Νείλος και ο ιός Ζίκα», δήλωσε ο Kevin Hathorne, τεχνικός διευθυντής της Terminix Service, Inc. «Ευτυχώς, υπάρχει δεν υπάρχουν στοιχεία ότι τα κουνούπια μπορούν να μεταδώσουν το COVID-19. Δεδομένης της σοβαρότητας της απειλής της ασθένειας που αποτελούν αυτά τα παράσιτα, θέλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους τη σημασία της λήψης μέτρων όπως η ελαχιστοποίηση του λιμνάζοντος νερού γύρω από το σπίτι σας και η επαγγελματική περιποίηση της αυλής σας όλο το καλοκαίρι».

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, οι τρεις κορυφαίοι μετρό με τη μεγαλύτερη δραστηριότητα κουνουπιών αυτή τη σεζόν είναι η Columbia, SC, Charlotte, NC και Mount Pleasant, SC

Ολόκληρη η λίστα των 15 κορυφαίων περιλαμβάνει:

1. Κολούμπια

2. Σάρλοτ

3. Mount Pleasant

4. Χάρισμπουργκ

5. Γκρίνβιλ

6. Bluffton

7. Rock Hill

8. Σενέκας

9. Άσβιλ

10. Stateville

11. Τζορτζτάουν

12. Φλωρεντία

13. Τσάρλεστον

14. Μιρτλ Μπιτς

15. Σάμτερ

Η Terminix ενθαρρύνει όλους να είναι προορατικοί για τη μείωση των κουνουπιών ακολουθώντας τα ακόλουθα βήματα:

  • Απόρριψη παλαιών ελαστικών, κουβάδων, τυμπάνων, φιαλών ή οποιωνδήποτε δοχείων που συγκρατούν νερό.
  • Καθαρισμός υπολειμμάτων από υδρορροές βροχής, τάφρους, οχετούς και υπαίθριες αποχετεύσεις, ώστε το νερό να μπορεί να ρέει σωστά.
  • Βεβαιωθείτε ότι οι πισίνες και οι διακοσμητικές λίμνες συντηρούνται σωστά και ότι το νερό σε λουτρά πουλιών, γλάστρες ή δίσκους σταγονιδίων αδειάζει και αντικαθίσταται μετά από κάθε βροχόπτωση.
  • Έλεγχος γύρω από εξωτερικές βρύσες, κλιματιστικές μονάδες και επισκευή διαρροών.
  • Γέμισμα τρυπών δέντρων και κοίλων κολοβωμάτων που συγκρατούν νερό με άμμο ή μπετόν.
  • Διατηρώντας το γρασίδι και τους θάμνους καλά κομμένους, όπου μπορούν να ξεκουραστούν τα ενήλικα κουνούπια.
  • Σφραγίστε τα κουνούπια διασφαλίζοντας ότι τα παράθυρα και οι πόρτες είναι σε καλή κατάσταση.
  • Φορώντας ανοιχτόχρωμα ρούχα, πουκάμισα με μακριά μανίκια και μακριά παντελόνια όταν είναι δυνατόν.
  • Χρήση προσωπικών εντομοαπωθητικών που περιέχουν τουλάχιστον 20% DEET.

Ενώ η Terminix δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οι πελάτες δεν θα τσιμπηθούν από κουνούπια ή δεν θα προσβληθούν από ασθένεια που μεταδίδεται από τα κουνούπια, μειώνοντας σημαντικά τον πληθυσμό των κουνουπιών σε μια δεδομένη περιοχή, ο καθένας μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες να εμφανιστούν τσιμπήματα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες διαχείρισης κουνουπιών, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.TrustTerminix.com ή καλέστε το 1-800-TERMINIX.

Schreibe einen Kommentar