Η Greenville αναδείχθηκε στις 10 καλύτερες πόλεις στις ΗΠΑ για κουνούπια και τσιμπούρια | Terminix® Service, Inc. | Νο 1 στην καταπολέμηση παρασίτων και θεραπεία τερμιτών

3
Η Greenville αναδείχθηκε στις 10 καλύτερες πόλεις στις ΗΠΑ για κουνούπια και τσιμπούρια |  Terminix® Service, Inc. |  Νο 1 στην καταπολέμηση παρασίτων και θεραπεία τερμιτών

Η Εθνική Ένωση Διαχείρισης Παρασίτων (NPMA) έχει ονομάσει τον Greenville σε μια λίστα με 10 κορυφαίες πόλεις των ΗΠΑ με τον μεγαλύτερο κίνδυνο για αυξημένη πίεση παρασίτων από παράσιτα φορείς, συμπεριλαμβανομένων των κροτώνων και των κουνουπιών.

Ήδη ένα φιλόξενο περιβάλλον για τσιμπούρια και κουνούπια, το Greenville γνώρισε τον δεύτερο υγρότερο Μάιο που έχει καταγραφεί και συνέχισε να έχει υψηλότερες από τις κανονικές θερμοκρασίες όλο το καλοκαίρι. Εξαιτίας αυτού, η περιοχή θα πρέπει να αναμένει αύξηση της πίεσης τόσο των κουνουπιών όσο και των κροτώνων καθώς ο καιρός συνεχίζει να παραμένει ζεστός μέχρι το φθινόπωρο.

«Κάθε σεζόν, παρακολουθούμε στενά τον καιρό και τις επιπτώσεις που έχει στη διαχείριση των παρασίτων», λέει ο Kevin Hathorne, τεχνικός διευθυντής της Terminix Service, Inc. Είναι σημαντικό για το κοινό να γνωρίζει τα παράσιτα φορείς και πώς να προστατεύεται από αυτά».

Τα μέτρα πρόληψης παρασίτων με φορείς περιλαμβάνουν:

  • Εφαρμόστε εντομοαπωθητικό που περιέχει τουλάχιστον 20 τοις εκατό DEET
  • Φοράτε μακριά μανίκια και παντελόνια όταν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο
  • Φορέστε ανοιχτόχρωμα ρούχα για να κάνετε πιο ορατά τα παράσιτα
  • Αφαιρέστε περιοχές με στάσιμα νερά για να ελαχιστοποιήσετε την αναπαραγωγή
  • Συμβόλαιο σε έναν εξουσιοδοτημένο επαγγελματία ελέγχου παρασίτων εάν υπάρχει υποψία προσβολής

Τα κουνούπια και τα τσιμπούρια είναι παράσιτα φορείς, που σημαίνει ότι μπορούν να μεταφέρουν ασθένειες και να αποτελέσουν απειλή για τη δημόσια υγεία. Τα καλά νέα είναι ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ότι τα κουνούπια μπορούν να μεταδώσουν τον COVID-19. Ενώ το Terminix δεν μπορεί να εγγυηθεί την εξάλειψη των παρασίτων που μεταφέρουν ασθένειες όπως η νόσος του Lyme και ο ιός του Δυτικού Νείλου, αυτά τα μέτρα μπορούν να μειώσουν τις πιθανότητες εμφάνισης τσιμπημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες διαχείρισης κουνουπιών και κροτώνων, επισκεφτείτε αυτήν τη σελίδα για μια δωρεάν προσφορά και για να βρείτε το τοπικό σας υποκατάστημα ή καλέστε το 1-800-TERMINIX.

Schreibe einen Kommentar