Η καλύτερη συμβουλή παραγωγικότητας είναι η χρονική αρνητική

0
Η καλύτερη συμβουλή παραγωγικότητας είναι η χρονική αρνητική
Πάρε μακριά: Οι συμβουλές παραγωγικότητας είναι εξαιρετικές. Αλλά πρέπει να γυρίσετε αυτόν τον χρόνο πίσω — και μετά λίγο.

Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 55 δευτ.

Οι συμβουλές παραγωγικότητας είναι εξαιρετικές — αλλά η κατανάλωσή τους μπορεί να πάρει πολύ χρόνο. Πρέπει να κάνετε όλα αυτά τα λεπτά πίσω—και στη συνέχεια κάποιες-για να έχει περάσει καλά εκείνος ο χρόνος.

Οι συμβουλές παραγωγικότητας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Η πρώτη είναι η συμβουλή χρονικά αρνητικό. Αυτή η κατηγορία σας επιτρέπει κέρδισε πίσω τον χρόνο—συμπεριλαμβανομένων των λεπτών που αφιερώσατε διαβάζοντας τις συμβουλές εξαρχής. Αυτό δεν θα συμβαίνει πάντα – δεν ταιριάζει κάθε συμβουλή με τον τρόπο που εργάζεστε ή με τον τρόπο που σκέφτεστε. Αλλά όταν βρίσκετε ιστολόγια, βιβλία και ομιλίες παραγωγικότητας κάνω Συνδυάστε τη ζωή σας, θα διαπιστώσετε ότι κερδίζετε χρόνο αντί να τον χάνετε.

Από την άλλη πλευρά, οι συμβουλές παραγωγικότητας είναι χρονικά θετική καταναλώνει περισσότερο από το χρόνο σας από ό, τι δίνει πίσω. Σε αυτήν την κατηγορία εμπίπτουν πολλές «διατροφές ζωής», άσκοπες οργανωτικές τακτικές, ιστότοποι με κίνητρα και άρθρα σχετικά με τις καθημερινές ρουτίνες. Αυτή η δεύτερη κατηγορία συμβουλών σε εμποδίζει να πεθάνεις και κάνοντας τη δουλειά.

Κάντε έναν απολογισμό των συμβουλών παραγωγικότητας που καταναλώνετε. Πόσο από αυτό είναι χρονικά αρνητικό και πόσο είναι θετικό; Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και δεν πρέπει να τον σπαταλάτε για την τελευταία κατηγορία.

Γράφτηκε από τον Chris Bailey

Ο Chris Bailey έχει γράψει εκατοντάδες άρθρα σχετικά με το θέμα της παραγωγικότητας και είναι ο συγγραφέας δύο βιβλίων: Υπερεστίασηκαι Το Έργο Παραγωγικότητας. Τα βιβλία του έχουν εκδοθεί σε 20 γλώσσες. Ο Chris γράφει για την παραγωγικότητα σε αυτόν τον ιστότοπο και μιλά σε οργανισμούς σε όλο τον κόσμο για το πώς μπορούν να γίνουν πιο παραγωγικοί, χωρίς να μισούν τη διαδικασία.

Schreibe einen Kommentar