επισκευάστε ένα μάλλινο πουλόβερ. – Reading My Tea Leaves – Αργή, απλή, βιώσιμη ζωή.

0
επισκευάστε ένα μάλλινο πουλόβερ.  – Reading My Tea Leaves – Αργή, απλή, βιώσιμη ζωή.

Πριν από μερικές εβδομάδες έβγαλα τη τσάντα αποθήκευσης όπου κρατάω τη μικρή ποσότητα παιδικών ρούχων που θεωρούσα αρκετά ειδικά για να κρατήσω για χάρη της νοσταλγίας ή που διαφορετικά περιμένουν να χωρέσει το σωστό μέγεθος παιδιού. Ήθελα να δω τι λίγα μωρά είχα σώσει και να καταλάβω τι μπορεί να χρειαστούμε με ένα άλλο μικρό στο δρόμο. Προς χαρά μου βρήκα ένα μάλλινο φλις κοστούμι του Silas που είχα δανείσει στην αδερφή μου (και που είχαμε ξεχάσει και οι δύο ότι μου είχε ήδη επιστρέψει) και ένα αγαπημένο μάλλινο πουλόβερ που είχα πάρει όταν η Φαίη ήταν μωρό, που έκτοτε είχε αγαπηθεί και από τον Silas . Δυστυχώς, και οι δύο αγαπημένες μάλλινες είχαν υποφέρει λίγο από τον χρόνο και τη στοργή μας: Βρήκα ένα σκίσιμο κατά μήκος μιας ραφής του μάλλινου κοστουμιού και στοιχεία ότι το πουλόβερ είχε τσιμπολογηθεί από ζωύφια που δεν γνωρίζαμε.

Νιώθοντας τη διάσωση. Στα τριάντα πέντε μου χρόνια δεν είχα ξεκινήσει ποτέ μια πλήρη επισκευή τσόχας, αλλά όταν πίνοντας καφέ με τη Ρόουζ, θρηνούσα για τη μοίρα των αγαπημένων μου μάλλινων, εκείνη με διαβεβαίωσε ότι ήμουν στο ύψος της δουλειάς. Σε τυπικό στυλ Rose, όταν με είδε στη συνέχεια, έφτασε με ένα πουγκί με υλικά που μπορούσα να δανειστώ για να φτιάξω τη λύση.

Η διαδικασία ήταν τόσο εύκολη και τόσο ικανοποιητική. Για να μην αναφέρουμε, ανακουφίζει από το άγχος. Ήταν μια υπέροχη εβδομάδα για επανειλημμένα μαχαιρώματα ενός άψυχου αντικειμένου με μια κοφτερή βελόνα. Μόνο μια προειδοποίηση: Μόλις ξεκινήσετε, δεν πρόκειται να θέλετε να σταματήσετε.

Απαραίτητα υλικά και οδηγίες παρακάτω, καθώς και μερικοί μάλλινοι πόροι.

φτιάχνοντας απλές επισκευές μάλλινων πουλόβερ |  διαβάζοντας τα φύλλα τσαγιού μου
Μάλλινο κοστούμι, μάλλινο περιπλανώμενο.
φτιάχνοντας απλές επισκευές μάλλινων πουλόβερ |  διαβάζοντας τα φύλλα τσαγιού μου
Αγκαθωτό βελόνα τσόχα.
Μάλλινη στολή, όλα μπαλωμένα.
φτιάχνοντας απλές επισκευές μάλλινων πουλόβερ |  διαβάζοντας τα φύλλα τσαγιού μου

Υλικά

+ Μάλλινο αντικείμενο προς επισκευή (Κατά γενικό κανόνα, η τσόχα λειτουργεί καλύτερα όταν εργάζεστε με 100 τοις εκατό μαλλί, αν και ειδικά για μικρότερα έργα, μην αποφεύγετε τα μείγματα, αν έχετε αυτό. μάσκες για τσάντες που δόθηκαν στα παιδιά μου, και σίγουρα δεν ήταν εκατό τοις εκατό μαλλί.)

+ 100 τοις εκατό μαλλί περιπλανώμενος

+ Βελόνα πιλήματος (Δανείστηκα α μονή βελόνα από την Rose για να κάνει αυτές τις επισκευές και ήταν τέλειο. Εάν αντιμετωπίζετε ένα μεγαλύτερο έργο ή σχεδιάζετε να νιώσετε ένα μάτσο, μπορεί να επιλέξετε ένα ξύλινη βελόνα πιλήματος εργαλείο που συνοδεύεται από μια σειρά από βελόνες και την επιλογή χρήσης πολλαπλών βελόνων ταυτόχρονα.)

+ Χαλάκι τσόχα (Δανείστηκα ένα πατάκι τσόχα παρόμοιο με αυτό χαλάκι τσόχα σε στυλ τρίχας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε α σταθερό μάλλινο με ως επιφάνεια τσόχας (ή, αν έχετε ήδη προορισμένη για τη χωματερή, ένα κομμάτι πυκνού φελιζόλ).

φτιάχνοντας απλές επισκευές μάλλινων πουλόβερ |  διαβάζοντας τα φύλλα τσαγιού μου

Οδηγίες

+ Εάν το πουλόβερ σας έχει καταστραφεί λόγω σκόρου ή άλλων παρασίτων (όπως αυτό), βεβαιωθείτε ότι ξεκινάτε με ένα καθαρό πουλόβερ για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν προνύμφες.

+ Τοποθετήστε το πατάκι σας κάτω από τη μικρή τρύπα ή την περιοχή που χρειάζεται επισκευή.

+ Σκίστε (μην κόψετε) ένα κομμάτι μαλλί σε χρώμα και μέγεθος που χρειάζεστε και χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να το διαμορφώσετε σε μια φουσκωτή σφαίρα. Τοποθετήστε το ρολό πάνω από την τρύπα και χρησιμοποιήστε τη βελόνα σας για να τρυπήσετε το ρολό στο μαλλί που θέλετε να επιδιορθώσετε.

+ Με κάθε τρύπημα της βελόνας, ο περιπλανώμενος θα προσκολλάται στο μάλλινο πουλόβερ. Συνεχίστε να τρυπάτε το περιπλανώμενο μέχρι να κολλήσει καλά και να είναι επίπεδο στην επιφάνεια του πουλόβερ.

+ Σημείωση: Χρησιμοποίησα κύκλους εδώ σε αντίθεση αποχρώσεις επειδή επισκεύαζα ένα πουλόβερ για μωρά. Εάν οι κύκλοι δεν είναι το στυλ σας, μη διστάσετε να επιλέξετε ταιριαστό περιπλάνηση ή να δώσετε διαφορετικό σχήμα για πιο λεπτές (ή δημιουργικές!) επισκευές.

φτιάχνοντας απλές επισκευές μάλλινων πουλόβερ |  διαβάζοντας τα φύλλα τσαγιού μου
Ενσωματώστε το μάλλινο roving στο πλεκτό πουλόβερ χρησιμοποιώντας μια κοφτερή βελόνα πιλήματος.
φτιάχνοντας απλές επισκευές μάλλινων πουλόβερ |  διαβάζοντας τα φύλλα τσαγιού μου
Μόλις γίνει τσόχα, η επισκευή θα πρέπει να είναι επίπεδη και σταθερά κολλημένη στην επιφάνεια του πουλόβερ.
φτιάχνοντας απλές επισκευές μάλλινων πουλόβερ |  διαβάζοντας τα φύλλα τσαγιού μου
Διασκεδάστε πειραματιζόμενοι με χρώματα, σχήματα και μεγέθη των πιληματοποιημένων μπαλωμάτων σας.

Άλλα μαλλιαρά πράγματα:

+ Fibershed είναι ένας εμπνευσμένος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δεσμεύεται στην ανάπτυξη περιφερειακών και αναγεννητικών συστημάτων ινών για λογαριασμό ανεξάρτητης εργασίας παραγωγούς. Κάνουν αυτό το έργο «επεκτείνοντας τις ευκαιρίες για την εφαρμογή της γεωργίας άνθρακα, διαμορφώνοντας καταλυτικά θεμέλια για την ανοικοδόμηση της περιφερειακής παραγωγής και συνδέοντας τους τελικούς χρήστες με αγροκτήματα και αγροκτήματα μέσω της δημόσιας εκπαίδευσης». Επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους για να μάθετε περισσότερα για τους Πιστοποίηση Climate Beneficial Wool και το κύκλος ζωής από έδαφος σε έδαφος. ο Fibershed Marketplace είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να αναζητήσετε προϊόντα από μαλλί που μπορείτε να αγοράσετε: Ευεργετική για το κλίμα ανάμεσα τους!

+ Ελίζαμπεθ Σούζαν, κατασκευαστής του αγαπημένου μου μάλλινου κουκούλι, λανσάρει την Cold Weather Collection 2.0 την επόμενη εβδομάδα, στις 28 Οκτωβρίου. Με τη συλλογή έρχεται η επιστροφή του μαλλιού στη σειρά προϊόντων της εταιρείας. Όλο το μαλλί της νέας τους συλλογής είναι ανιχνεύσιμο, οικιακό και ωφέλιμο για το κλίμα.

+ Για παιδιά, Κυνηγώντας τους Ανεμόμυλους είναι ένα αγαπημένο μαγαζί για να φτιάχνετε άνετα, φορητά merino long john. Misha & Puff είναι ένα άλλο αγαπημένο μας κατάστημα για πλεκτά καπέλα, κασκόλ και πουλόβερ (μπορείτε ακόμη και πλέξτε το δικό σας!). Το τελευταίο τους γυναικεία συλλογή κυκλοφορεί στις 29 Οκτωβρίου. (Απλώς σταμάτα να με ρωτάς αν πουλάω κάποιο από τα πουλόβερ μου. Σ ‚αγαπώ, αλλά όχι.)

+ Ο αγαπητός μου φίλος, συνεργάτης και δανειστής των προμηθειών τσόχας που χρησιμοποιήθηκαν παραπάνω, η Rose Pearlman, έχει ένα ολόκληρο βιβλίο με μάλλινα έργα που βγαίνουν στην ώρα τους για τις διακοπές. Σύγχρονη αγκίστρια χαλιώνείναι τώρα διαθέσιμο για προπαραγγελία και θα κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου.

Schreibe einen Kommentar