Δημιουργήστε το Outdoor Man Cave of Your Dreams

0
Δημιουργήστε το Outdoor Man Cave of Your Dreams

υπαίθρια σπηλιά ανθρώπου


Είστε έτοιμοι για λίγο ποδόσφαιρο; Αυτό είναι ένα εύκολο ναι, αλλά το πραγματικό ερώτημα μπορεί να είναι: Είναι το σπήλαιο του άντρα σας έτοιμο για το μεγάλο παιχνίδι; Και υπάρχει μια ακόμη καλύτερη ερώτηση: Είστε έτοιμοι για μια φοβερή υπαίθρια σπηλιά;

Σωστά; είπαμε σπήλαιο υπαίθριου ανθρώπου. Ο φθινοπωρινός καιρός στην Ακτή του Κόλπου είναι ιδανικός για να διασκεδάσετε τους ξέφρενους φίλους σας με το ποδόσφαιρο και η χρήση του υπαίθριου χώρου σας είναι το κλειδί για να είστε ο καλύτερος οικοδεσπότης. Λίγοι ιδιοκτήτες σπιτιού συνειδητοποιούν τι μπορούν να κάνουν για ψυχαγωγία σε εξωτερικούς χώρους και η Executive Landscaping, Inc. είναι εδώ για όλες τις ανάγκες σας.

Τα σπίτια σας είναι η προέκτασή σας, οπότε γιατί να μην του δώσετε μια προσωπικότητα που να ταιριάζει; Ήρθε η ώρα να απολαύσετε όλο τον χώρο, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους με μερικούς φίλους για αυτόν τον μεγάλο αγώνα κολεγίου ή επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Πλοίαρχος ψησταριάς εξωτερικού χώρου

Η υπαίθρια σπηλιά σας αξίζει τα καλύτερα προσαρμοσμένα σχέδια. Και καμία ανθρώπινη σπηλιά δεν θα ήταν πλήρης χωρίς μια υπαίθρια κουζίνα για να μαγειρέψεις τα καλύτερα μπιφτέκια, brats και άλλα νόστιμα φαγητά της ημέρας του παιχνιδιού. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τον απόλυτο σχεδιασμό της εξωτερικής κουζίνας σας.

Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και οι εξωτερικοί χώροι συχνά σας δίνουν περισσότερο χώρο για να βάλετε ακριβώς αυτό που θέλετε. Μπορούμε να φιλοξενήσουμε υπαίθριες ψησταριές κουζίνας, πλήρεις εστίες, φούρνους πίτσας, ψυγεία/καταψύκτες, χώρους μπαρ, σταθμούς προετοιμασίας και άλλα, καθώς και καθίσματα και άλλες δυνατότητες για όλα τα πάρτι, μεγάλα ή μικρά.

Οι υπαίθριες κουζίνες επιτρέπουν το εύκολο μαγείρεμα, ώστε να μην χρειάζεται να χάσετε καμία δράση. Μπορείτε να μαγειρέψετε, να σερβίρετε και να χαλαρώσετε στον άνετο και ζηλευτό χώρο σας. Αυτές οι βελτιωμένες περιοχές όχι μόνο κάνουν ένα καλό κομμάτι συνομιλίας, αλλά προσθέτουν επίσης αξία στο σπίτι σας (είναι ένα win-win).

Η δημιουργία σκληρού τοπίου έγινε εύκολη

Ο εξωραϊσμός μπορεί να μετατρέψει τις περιοχές με γρασίδι και θάμνους σε συζητήσεις της γειτονιάς. Το Hardscaping μπορεί να κάνει το ίδιο για όλα τα άλλα μέρη της γης σας που συχνά περνούν αχρησιμοποίητα ή απαρατήρητα. Η κατοχή ενός συνοπτικού σχεδίου και η εφαρμογή του μπορεί να προσθέσει στην εμπειρία σας.

Ο σχεδιασμός σκληρού τοπίου μπορεί να φαίνεται τρομακτικός στην αρχή, αλλά αφαιρούμε την ανησυχία από τη διαδικασία. Η πείρα μας και οι δεξιότητές μας στην καλλιτεχνική εργασία θα σας χαρίσουν ηρεμία και θα σας χαρίσουν τον εντυπωσιακό υπαίθριο χώρο των ονείρων σας.

Παρέχουμε μια σωστή αξιολόγηση του ακινήτου για να προσφέρουμε ένα συνεκτικό σχέδιο που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας. Καταλαβαίνουμε ότι όλες οι αυλές είναι διαφορετικές, γι‘ αυτό θα λάβετε πρακτικές υπηρεσίες για να δώσετε μια κομψή εμφάνιση και αίσθηση στην υπαίθρια ανδρική σπηλιά σας και σε άλλους χώρους.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του μενού περιλαμβάνουν πυροσβεστικά λάκκους, πεζοδρόμια και μονοπάτια, τοίχους αντιστήριξης, καμπάνες δίπλα στην πισίνα, φράχτες προστασίας της ιδιωτικής ζωής και πολλά άλλα. Τα σχέδιά σας hardscape περιλαμβάνουν επίσης μια σειρά από υπηρεσίες φωτισμού για χρήση του χώρου μέρα και νύχτα.

Είμαστε πιστοποιημένοι πάροχοι Kichler Lighting, ώστε να γνωρίζετε ότι θα λαμβάνετε κορυφαίες υπηρεσίες για να φωτίσετε τη νύχτα και να αυξήσετε την απόλαυσή σας στο μεγάλο παιχνίδι. Η σειρά υπηρεσιών φωτισμού μας για καταστρώματα, πεζόδρομους, κήπους και αυλές δίνουν μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση στο σπίτι σας και προσφέρουν επιπλέον ασφάλεια όταν βρίσκεστε μέσα.

Η εμπειρία μετράει

Έχουμε ορίσει τον πήχη ως την κορυφαία εταιρεία εξωραϊσμού της περιοχής. Έχουμε θέσει αυτό το πρότυπο από το 1984 με ένα προσωπικό αφοσιωμένο στο να σας προσφέρει το καλύτερο στον εξωραϊσμό και τη συντήρηση του χλοοτάπητα. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικά είναι τα σπίτια σας για την οικογένειά σας και συνεχώς βελτιώνουμε τις δεξιότητές μας και αυξάνουμε την τεχνογνωσία μας με διάφορους τρόπους.

Είμαστε εδώ για εσάς πριν από την εγκατάσταση, κατά τη διάρκεια και πολύ μετά την ολοκλήρωση της εργασίας. Στεκόμαστε δίπλα σε όλη μας τη δουλειά και οι πολλές πιστοποιήσεις και άδειες μας υποστηρίζουν την ποιότητά μας.

Επιλέξτε μας για όλες τις ανάγκες σας για το οικιστικό τοπίο και την υπαίθρια ψυχαγωγία, συμπεριλαμβανομένης αυτής της υπέροχης υπαίθριας σπηλιάς. Μπορούμε να χειριστούμε όλα τα οικιστικά και εμπορικά έργα. Επικοινωνία Executive Εξωραϊσμός σήμερα για μια δωρεάν εκτίμηση ή περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπαίθρια σπηλιά σας.

Schreibe einen Kommentar