Γύρος παρασίτων αργά-καλοκαιριού

3
Γύρος παρασίτων αργά-καλοκαιριού

Οι άνθρωποι σε όλο τον Νότο αξιοποιούν στο έπακρο τις τελευταίες εβδομάδες του καλοκαιριού, συρρέουν στις αυλές και στην υπέροχη ύπαιθρο πολύ. Δυστυχώς, οι άνθρωποι δεν είναι τα μόνα πλάσματα που τους αρέσει να αξιοποιούν στο έπακρο το καλοκαίρι τους. Οι μέρες του τέλους του καλοκαιριού είναι επίσης πρωταρχικές συνθήκες για μια σειρά από παράσιτα, κανένα από τα οποία δεν θα ήταν ευπρόσδεκτος επισκέπτης στις δραστηριότητες της αυλής σας.

Λοιπόν: Τι πρέπει να προσέχετε; Πώς πρέπει να τα χειριστείτε; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα τέσσερα λιγότερο αγαπημένα παράσιτα του Νότιου καλοκαιριού.

Οι συνήθεις ύποπτοι

Δεν λείπουν τα έντομα που τα πάνε καλά κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες, αλλά υπάρχουν μερικά ιδιαίτερα ενοχλητικά, δύσκολα ξεφορτωμένα παράσιτα στα οποία θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας.

Οι κορυφαίοι παραβάτες μας αυτή τη σεζόν είναι:

4. Μυρμήγκια!

Οι μεγάλοι αποικιστές του κόσμου των εντόμων. Φυσικά, όλοι γνωρίζουν για τα μυρμήγκια της φωτιάς γύρω από αυτά τα μέρη, που είναι διαβόητα τόσο για το τσίμπημα όσο και για την ανθεκτικότητά τους. Αλλά πέρα ​​από το πάντα παρόν μυρμήγκι της φωτιάς, υπάρχουν πολλά άλλα είδη μυρμηγκιών που μπορούν να αποτελέσουν απειλή για τα σκάγια του καλοκαιριού – και είναι όλα εξίσου δύσκολα στη μεταχείριση με τα φλογερά ξαδέρφια τους. Είτε έχετε να κάνετε με μυρμήγκια φωτιάς, μυρμήγκια ξυλουργού ή άλλα μυρμήγκια, υπάρχει μια γρήγορη και εύκολη λύση διαθέσιμη από τους γείτονές σας στο Terminix.

3. Κατσαρίδες!

Η κατσαρίδα είναι μια ενόχληση για ένα χρόνο στο Νότο που τα πάει ιδιαίτερα καλά το καλοκαίρι. Όταν κάνει αρκετά ζέστη, αυτά τα ανατριχιαστικά πλάσματα οδηγούνται συχνά σε εσωτερικούς χώρους για αναζήτηση τροφής, νερού και διαφυγής από τη ζέστη. Οι προσβολές είναι συχνές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για αυτό το λόγο. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διάρκεια αυτών των θερμότερων μηνών για να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο μόλυνσης. Συμβουλές για την πρόληψη μπορείτε να βρείτε στη βιβλιοθήκη παρασίτων μας. Οι λύσεις για μια προσβολή απέχουν μόνο ένα τηλεφώνημα!

2. Έντομα που τσιμπούν!

Οι σφήκες είναι πιο δραστήριες στα τέλη του καλοκαιριού, όταν η βασίλισσα γεννά την τελευταία της παρτίδα αυγών. Χωρίς τίποτα να φυλάξουν στην κυψέλη, οι ενήλικες δεν περιορίζονται πλέον στη φωλιά τους και τολμούν να αναζητήσουν τροφή πιο συχνά, όπου είναι πιο πιθανό να συναντήσουν —και να τσιμπήσουν!— ανθρώπους. Οι κυψέλες μπορούν να αποτελέσουν πραγματική απειλή για τους ανθρώπους και οποιεσδήποτε θεραπείες θα πρέπει να αντιμετωπίζονται αυστηρά από επαγγελματίες παρασίτων στο Terminix.

1. Κουνούπια!

Υπάρχουν εκπλήξεις εδώ; Ολοκληρώνοντας τη λίστα μας στο νούμερο ένα είναι η μάστιγα των μπάρμπεκιου, των πάρτι στην πισίνα και των παιχνιδιών στην αυλή σε όλο το Νότο. Περισσότερο από το καθημερινό δάγκωμα και το πιπίλισμα αίματος, τα κουνούπια έχουν την αμφίβολη τιμή να είναι ένα ζήτημα δημόσιας υγείας εκτός από μια γενική ενόχληση. Όσον αφορά τα κουνούπια, μια προληπτική προσέγγιση είναι το καλύτερο στοίχημά σας για να απολαύσετε μια αυλή χωρίς παράσιτα, γι‘ αυτό η υπηρεσία θεραπείας Terminix ξεκινά συνήθως τον Απρίλιο, στην αρχή της πιο δραστήριας περιόδου των κουνουπιών. Δεν μπορούμε να προτείνουμε αυτήν την υπηρεσία αρκετά σε οποιονδήποτε ελπίζει να απολαύσει ένα καλοκαίρι χωρίς φαγούρα του χρόνου.

Αλλά στο μεταξύ, για όσους προσπαθούν να αποσπάσουν την τελική γλυκύτητα από τα τέλη του καλοκαιριού, έχουμε μερικές δωρεάν συμβουλές για να κάνουμε την αυλή σας λιγότερο επιθυμητή για τα κουνούπια (και επομένως πιο επιθυμητή για τους ανθρώπους!).

Λαμβάνω δράση!!

Μην αφήσετε τα σχέδιά σας για το τέλος του καλοκαιριού να εκτροχιαστούν από παράσιτα! Όταν πρόκειται να ανακτήσετε την αυλή και το σπίτι σας, Trust Terminix!

Schreibe einen Kommentar