Γιατί πρέπει να προγραμματίσετε διακοπές στο Midwest

0
Γιατί πρέπει να προγραμματίσετε διακοπές στο Midwest

Γνωρίζατε ότι οι άνθρωποι που σχεδιάζουν διακοπές είναι πιο ευτυχισμένοι; Γενικά όσοι σχεδιάζουν διακοπές είναι πιο ευτυχισμένοι με τα πάντα, από τις προσωπικές τους σχέσεις μέχρι την ισορροπία εργασίας/ζωής, την υγεία, την ευημερία και τη δουλειά τους. Είναι αλήθεια.

Δυστυχώς, οι Αμερικανοί εξακολουθούν να μην χρησιμοποιούν όλες τις ημέρες των διακοπών τους. Μάλιστα, οι Αμερικανοί εργαζόμενοι άφησαν στο τραπέζι κατά μέσο όρο το 29% της άδειας μετ‘ αποδοχών πέρυσι. Αυτό Εθνικό Σχέδιο για την Ημέρα Διακοπών, σας υπενθυμίζουμε να κάνετε ένα σχέδιο για να πάρετε άδεια φέτος. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα σας δείξουμε γιατί ο προγραμματισμός ταξιδιού είναι καλή ιδέα. Θα μοιραστούμε επίσης μερικά από τα αγαπημένα μας μέρη για να ταξιδέψουμε στο Midwest.

Ένα σχέδιο για διακοπές μειώνει την εξάντληση

Μια ερευνητική μελέτη του 2021 σχετικά με την εξουθένωση των εργαζομένων διαπίστωσε ότι περισσότερα από τα δύο τρίτα (68%) των Αμερικανών εργαζομένων αισθάνονται τουλάχιστον μέτρια εξουθένωση. Επιπλέον, το 13% είναι εξαιρετικά καμένο. Μια θέα όπως η παρακάτω δεν θα σας βοηθούσε να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε;

Εθνικό πάρκο Theodore Roosevelt στη Βόρεια Ντακότα

Η κοιλάδα του ποταμού Little Missouri στο εθνικό πάρκο Theodore Roosevelt (South Unit) κοντά στη Medora, Βόρεια Ντακότα

Οι ερωτηθέντες είπαν επίσης ότι η αποφυγή της εξάντλησης ήταν το κορυφαίο κίνητρο για να κλείσετε ένα ταξίδι τους επόμενους έξι μήνες. Επιπλέον, κατατάχθηκε ακόμη υψηλότερα από τις ταξιδιωτικές εκπτώσεις και προσφορές.

Τα ταξίδια παραμένουν κορυφαία προτεραιότητα

Αφού πέρασαν ένα μεγάλο μέρος των τελευταίων δύο ετών στο σπίτι, το 91% των Αμερικανών λέει ότι είναι σημαντικό να χρησιμοποιούν το ρεπό τους επί πληρωμή για να ταξιδέψουν. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το 61% σχεδιάζει να κάνει τα ταξίδια κορυφαία δημοσιονομική προτεραιότητα το 2022.

Πολυτελή κλινοσκεπάσματα στο Raphael Hotel Kansas City

Η πανδημία μας έκανε να βάλουμε σε μεγάλο βαθμό τον προγραμματισμό των διακοπών στο πίσω μέρος. Αυτό είναι περίεργο αν σκεφτεί κανείς ότι σχεδόν οκτώ στους 10 (79%) Αμερικανούς πιστεύουν ότι οι διακοπές είναι σημαντικές για τη συνολική υγεία και ευημερία τους.

Πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Grand Forks ποδηλασία

Το πιθανότερο είναι ότι έχετε κουβαλήσει ένα βαρύ φορτίο. Ο προγραμματισμός διακοπών μπορεί να είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για να ανάψετε μια σπίθα που τόσο χρειάζεστε στη ζωή σας.


PIN ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

προγραμματίστε διακοπές στη μεσοδυτική μικρή καρφίτσα


Ο αντίκτυπος του προγραμματισμού για διακοπές

Οι Αμερικανοί που κάνουν ένα σχέδιο για τον χρόνο των διακοπών τους ταξιδεύουν στην πραγματικότητα περισσότερο. Δυστυχώς, σχεδόν το ένα τέταρτο (24%) των αμερικανικών νοικοκυριών δεν κάνουν αυτό το απλό βήμα. Ως αποτέλεσμα, καταλήγουν να χάνουν ή να πρέπει να χάσουν τις μέρες τους.

Πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Τζέιμσταουν

Πράγματι, οι σχεδιαστές ταξιδεύουν περισσότερο από τους μη. Περισσότεροι από τους μισούς (56%) των Αμερικανών που συνήθως σχεδίαζαν το ρεπό τους έκαναν ολονύχτια διακοπές το 2021, ενώ μόνο το 33% των μη προγραμματιστών το έκαναν. Το καλύτερο από όλα, όμως, είναι ότι η πρόβλεψη και ο προγραμματισμός του ταξιδιού κάνει τους Αμερικανούς χαρούμενους.

Πράγματι, σχεδόν τα τρία τέταρτα (74%) των προγραμματιστών ανέφεραν ότι ήταν εξαιρετικά ή πολύ χαρούμενοι αναμένοντας και προγραμματίζουν διακοπές το επόμενο έτος έναντι μόλις τέσσερις στους 10 μη προγραμματιστές.

Πώς σχεδιάζουμε τις φετινές διακοπές

Ενώ σκοπεύουμε να κάνουμε κρουαζιέρα το 2022, θα εξερευνήσουμε επίσης ορισμένα μέρη πιο κοντά στο σπίτι μας στα Midwest. Ακολουθούν μερικές από τις κορυφαίες επιλογές μας για προορισμούς Midwest για επίσκεψη το 2022:

Σχέδιο για διακοπές στο Ρότσεστερ, Μινεσότα

Περίπου μια ώρα νότια των Δίδυμων Πόλεων, Ρότσεστερ είναι παγκοσμίως γνωστή για την κληρονομιά της φροντίδας και της καινοτομίας. Η Mayo Clinic δέχεται περισσότερους από 1,3 εκατομμύρια ασθενείς κάθε χρόνο και η κουλτούρα της περίθαλψης είναι σαφώς μεταδοτική, καθιστώντας Ρότσεστερ ένας εξαιρετικός ταξιδιωτικός προορισμός.

στον ορίζοντα του Ρότσεστερ Μινεσότα

Φέτος, γράψαμε ένα άρθρο για τον Ταξιδιωτικό Οδηγό Explore Minnesota πώς να περάσετε 48 ώρες στο Ρότσεστερ. Πιστεύετε ότι η Μινεσότα ακούγεται σαν ένα ωραίο μέρος για διακοπές; Ήγια σας δωρεάν κιτ προγραμματισμού διακοπών στη Μινεσότα με ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΕΔΩ.

Σχέδιο για διακοπές στη Βόρεια Ντακότα

Η τελευταία πολιτεία από τις 50 που επισκέφθηκαν οι περισσότεροι Αμερικανοί είναι η Βόρεια Ντακότα, πράγμα που σημαίνει ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί κάνουν ένα τεράστιο λάθος. Αγαπάμε απόλυτα τη Βόρεια Ντακότα με τους ανοιχτούς ουρανούς, τους φιλικούς ανθρώπους, τα ασύνετα αξιοθέατα και τις πολλές θρυλικές περιπέτειες. Επίσης, τα τηγανητά πίκλες άνηθου με τυλιγμένο τυρί wonton και havarti είναι ένα συν.

τηγανητά τουρσιά στο Outlaws στη Βόρεια Ντακότα

Ανάγνωση ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ για να δω γιατί πρέπει να εκπλήξετε τον εαυτό σας με ένα ταξίδι στη Βόρεια Ντακότα. Υπάρχει επίσης μια ανάρτηση στο blog μας σχετικά με Γκραντ Φορκς – η πιο όμορφη πόλη που δεν έχετε επισκεφτεί ποτέ. Τέλος, κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε γιατί η Τζέιμσταουν πρέπει οπωσδήποτε να είναι στη λίστα με τα μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε στις καλοκαιρινές σας διακοπές. Και μείνετε συντονισμένοι, σύντομα θα έχουμε περισσότερα στο ιστολόγιό μας από τη θρυλική Βόρεια Ντακότα. Αγαπάμε απόλυτα αυτό το κράτος και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε! Κάντε κλικ ΕΔΩ για να παραγγείλετε το δικό σας βόρεια Ντακότα κιτ προγραμματισμού διακοπών.

Σχέδιο για διακοπές στη Wichita, Κάνσας

Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, για χρόνια οδηγούσαμε συχνά στη Wichita χωρίς να σταματήσουμε ποτέ εκεί. Το φθινόπωρο του 2020, αφιερώσαμε πραγματικά χρόνο για να κατεβούμε από το I-35 και περάσαμε μερικές μέρες εξερευνώντας. Βρήκαμε δημόσια τέχνη, μονοπάτια της φύσης, βοτανικούς κήπους και υπαίθρια μουσεία. Βρήκαμε επίσης τα καλύτερα, τα πιο αυθεντικά Νεαπολίτικη πίτσα είχαμε οπουδήποτε εκτός Ιταλίας. Ναι, στο Κάνσας.

Βάζο καρτ ποστάλ στη Wichita

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να διαβάσετε πώς γεμίσαμε αρκετές μέρες με υπαίθριες δραστηριότητες στη Wichita. Θα θελήσετε επίσης να διαβάσετε τα πάντα εννέα διαφορετικά εστιατόρια όπου απολαύσαμε εξαιρετική κουζίνα, ενώ δεν τρώγαμε μέσα κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Τέλος, κάντε κλικ ΕΔΩ για να παραγγείλετε έναν οδηγό επισκεπτών για τη Wichita.

Σχέδιο για διακοπές στο Κάνσας Σίτι

Αναζητάτε μια πόλη που να είναι ενημερωμένη; Γιατί να μην δοκιμάσετε το Κάνσας Σίτι; Με μουσεία, πολιτισμό, μουσική, λούνα παρκ, επαγγελματικά αθλήματα και απίστευτο φαγητό, είναι εύκολο να περάσετε ολόκληρες διακοπές εκεί. Ήμασταν ενθουσιασμένοι που περάσαμε λίγες μέρες στο KC την περασμένη άνοιξη, όπου χαλαρώσαμε και επανασυνδεθήκαμε κατά τη διαμονή μας στο κλασικό κομψό Ξενοδοχείο Ραφαήλ.

Raphael Hotel Country Club Plaza Κάνσας Σίτι

Βρίσκεται λίγα βήματα από το Country Club Plaza, έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για ψώνια της χώρας, το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης ένα εξαιρετικό εστιατόριο, Chaz στην Plaza. Ενώ ήταν στο KC, η Ann βρήκε ολόκληρη την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα της στο Legends Outlets. Όταν βρίσκεστε στην περιοχή, φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο για να δείτε και τη σκηνή φαγητού στο Κάνσας Σίτι, στο Κάνσας. Προσφέροντας τα πάντα από μπάρμπεκιου σε ποτά μπόμπα, υπάρχει κάτι για κάθε γούστο. Ζητήστε έναν οδηγό επισκεπτών Κάνσας Σίτι, Κάνσας ΕΔΩ.

Σχέδιο για διακοπές στο Mason City/Clear Lake, Iowa

Εάν αναζητάτε μια αίσθηση μικρότερης πόλης, τότε μην ψάξετε περισσότερο Mason City και Καθαρή λίμνη, Αϊόβα. Η έμπνευση για την κλασική αμερικανική μικρή πόλη, το River City, από το μιούζικαλ „The Music Man“, Mason City διατηρεί μια αίσθηση μικρής πόλης, ενώ προσφέρει επιλογές τέχνης, πολιτισμού και φαγητού που συνήθως συναντώνται σε μεγαλύτερες πόλεις.

Πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Clear Lake Iowa εκτός σεζόν.

Μόλις λίγα μίλια κάτω από το δρόμο (περίπου έξι, στην πραγματικότητα) είναι Καθαρή λίμνη. Αυτή η μικρή παραλίμνια πόλη είναι γεμάτη φιλικούς ανθρώπους, εξαιρετικό φαγητό και ευκαιρίες αναψυχής. Είναι επίσης το σπίτι σε ένα από τα πιο εμβληματικά μέρη στην ιστορία της μουσικής, το Surf Ballroom. Όλοι όσοι είναι οποιοσδήποτε έχουν παίξει Surf, συμπεριλαμβανομένων των Buddy Holly, Ritchie Valens και Big Bopper. Πράγματι, αμέσως μετά τη συναυλία τους στο Surf επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Mason City την ημέρα που πέθανε η μουσική. Μπορείτε να ζητήσετε οδηγούς επισκεπτών για Mason City (ΕΔΩ) και την Καθαρή Λίμνη (ΕΔΩ).

Σχέδιο για διακοπές στο Kearney, Nebraska

Οι περισσότεροι άνθρωποι απλώς βλέπουν το Kearney, στη Νεμπράσκα, ως ένα μέρος για να κατεβείτε από το διακρατικό για ένα γεύμα ή για βενζίνη. Κατά συνέπεια, τους λείπουν πολλά! Σας προσκαλούμε να σκεφτείτε Το Kearney ως προορισμός bucket-list, αντι αυτου. Κάθε άνοιξη, περισσότερα από μισό εκατομμύριο Sandhill Cranes κατεβείτε στο Kearney και στη γύρω περιοχή. Παρασυρμένοι εκεί από τις τέλειες συνθήκες που τους προσφέρει ο ποταμός Platte, οι γερανοί κάνουν μια στάση για να τραφούν και να προετοιμαστούν για τη μετανάστευσή τους βόρεια.

μετανάστευση γερανού

Το να δούμε τους γερανούς να προσγειώνονται στον ποταμό Platte το ηλιοβασίλεμα είναι ανάμεσα στις πέντε κορυφαίες μας ταξιδιωτικές εμπειρίες, ποτέ, και μπορεί να βρεθεί μόνο την άνοιξη στη Νεμπράσκα. Οι καλύτερες στιγμές για να δείτε τους γερανούς είναι την ανατολή και τη δύση του ηλίου, ώστε να έχετε λίγο ελεύθερο χρόνο στο Kearney. Καμία ανησυχία, όμως, όπως υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε όσο περιμένεις τους γερανούς. Ζητήστε έναν οδηγό επισκεπτών ΕΔΩ.

Είστε έτοιμοι να προγραμματίσετε διακοπές;

Συμπερασματικά, ορίστε τα βήματα που χρησιμοποιούμε για να προγραμματίσουμε τις διακοπές μας. Για σύντομα ταξίδια κοντά στο σπίτι, προγραμματίζουμε συνήθως έναν έως τρεις μήνες νωρίτερα. Συνήθως προγραμματίζουμε τρεις έως έξι μήνες νωρίτερα για μεγαλύτερα ταξίδια που απαιτούν αεροπορικά εισιτήρια. Για διεθνή ταξίδια, προγραμματίζουμε ένα ή περισσότερα χρόνια εκ των προτέρων, ώστε να έχουμε χρόνο να εξοικονομήσουμε και να προβλέψουμε τις διακοπές μας.

  1. Αφιερώστε χρόνο για να προγραμματίσετε τις διακοπές σας
  2. Ετοιμάστε έναν ρεαλιστικό προϋπολογισμό
  3. Επιλέξτε έναν προορισμό
  4. Εξοικονομήστε χρήματα για να πληρώσετε για το ταξίδι σας εκ των προτέρων χωρίς χρέη
  5. Ερευνήστε τον προορισμό σας και τι θα δείτε και θα κάνετε
  6. Κάντε τακτοποίηση ταξιδιού (πτήσεις, διαδρομές, διαμονή)
  7. Σημειώστε το ημερολόγιό σας και ενθουσιαστείτε!
  8. Απόλαυσε τις διακοπές σου

Λοιπόν, πού θα σκοπεύετε να κάνετε διακοπές φέτος; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Θα θέλαμε να ακούσουμε νέα σας!


Πηγή: Destination Analysts, 2021 Μεθοδολογία: Αυτή η έρευνα βασίζεται σε μια διαδικτυακή έρευνα εργαζομένων Αμερικανών που διανεμήθηκε στο Dynata Business Professionals Panel, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο. Οι ερωτηθέντες στην έρευνα πρέπει να έχουν εργαστεί τουλάχιστον 20 ώρες την εβδομάδα σε μια εταιρεία που απασχολούσε τουλάχιστον δύο άτομα και κέρδισαν άδεια μετ‘ αποδοχών το 2021. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τις 6 Δεκεμβρίου έως τις 17 Δεκεμβρίου 2021. Συνολικά, συλλέχθηκαν 1.200 ολοκληρωμένες έρευνες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα της Αμερικανικής Ταξιδιωτικής Ένωσης.

Schreibe einen Kommentar