Γιατί δεν πρέπει να κάνετε τη δική σας θεραπεία κοριών | Terminix® Service, Inc. | Νο 1 στην καταπολέμηση παρασίτων και θεραπεία τερμιτών

3
Γιατί δεν πρέπει να κάνετε τη δική σας θεραπεία κοριών |  Terminix® Service, Inc. |  Νο 1 στην καταπολέμηση παρασίτων και θεραπεία τερμιτών

Η ταπετσαρία, το βάψιμο και οι μικρές επισκευές στο σπίτι είναι όλα εξαιρετικά έργα DIY. Ωστόσο, η θεραπεία κοριών δεν είναι ένα από αυτά.

Οι κοριοί είναι δύσκολο να εντοπιστούν και ακόμη πιο δύσκολο να σκοτωθούν, είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα – και επειδή μπορούν να εξαπλωθούν γρήγορα σε όλο σας το σπίτι, δεν είναι από αυτά που πρέπει να τα αντιμετωπίζετε ελαφρά ή να προσπαθήσετε να τα καταπολεμήσετε μόνοι σας .

Οι κοριοί είναι τροφοδότες αίματος και σέρνονται στα κρεβάτια κατά τη διάρκεια της νύχτας ενώ τα θύματά τους κοιμούνται. Το τσίμπημα κοριού είναι ανώδυνο και ένας αριθμός κοριών μπορεί να τρέφονται για μεγάλο χρονικό διάστημα σε οποιαδήποτε περιοχή του εκτεθειμένου δέρματος. Το τραύμα από δάγκωμα που προκύπτει μπορεί να εμφανίσει γενικευμένο μικρό οίδημα σε ανυψωμένο εξόγκωμα ακολουθούμενο από κνησμό.

Γιατί η θεραπεία κοριών DIY δεν είναι αποτελεσματική

  1. Η θετική αναγνώριση των κοριών είναι σημαντική γιατί οι στενοί συγγενείς τους, οι κοριοί νυχτερίδων και οι κοριοί, μπορούν εύκολα να συγχέονται μαζί τους. Η εσφαλμένη αναγνώριση μπορεί να οδηγήσει σε αποτυχημένες προσπάθειες ελέγχου.
  2. Η επιτυχής καταπολέμηση των κοριών εξαρτάται από την εύρεση κάθε ρωγμής ή κενού όπου κρύβονται τα έντομα και την απομάκρυνση των κοριών με σκούπα ή επεξεργασία της περιοχής κρυψώνας με κατάλληλο προϊόν. Η θέα ακόμη και της πιο μικρής ρωγμής στα έπιπλα μπορεί να οδηγήσει σε επίμονη μόλυνση, επομένως τα κρεβάτια, τα κομοδίνα και τα σχετικά έπιπλα συχνά απαιτούν αποσυναρμολόγηση και προσεκτική επιθεώρηση.
  3. Τα χαλιά μπορεί να χρειαστεί να σηκωθούν απαλά κατά μήκος της άκρης και να γίνει επεξεργασία του χώρου από κάτω.
  4. Οι σανίδες βάσης, τα κουφώματα θυρών και παραθύρων και οποιαδήποτε ορατή ρωγμή θα απαιτήσουν επεξεργασία σε μολυσμένα δωμάτια.
  5. Εάν τα έπιπλα μεταφερθούν από μια μολυσμένη μονάδα σε άλλη μονάδα, θα πρέπει να επιθεωρούνται προσεκτικά και να καθαρίζονται ή να αντιμετωπίζονται όπως απαιτείται για να αποφευχθεί η εξάπλωση των κοριών στο νέο δωμάτιο.

Επαγγελματική Θεραπεία

Η αποδεδειγμένη θεραπεία θερμικής μείωσης μας είναι απλή, γρήγορη και μη τοξική. Θα μετακινήσουμε έπιπλα, θα ανοίξουμε τις εσωτερικές πόρτες και θα σηκώσουμε μαξιλάρια καναπέδων και στρώματα για να επιτρέψουμε τη μέγιστη κίνηση του αέρα. Στη συνέχεια, θα θερμάνουμε το σπίτι σας μεταξύ 130° και 150°, σκοτώνοντας όλους τους κοριούς και τα αυγά τους. Η λύση μας όχι μόνο είναι ασφαλέστερη για το σπίτι σας από τα φυτοφάρμακα, αλλά είναι και πιο αποτελεσματική. Με την πάροδο του χρόνου, οι κοριοί μπορεί να γίνουν ανθεκτικοί στις χημικές επεξεργασίες – αλλά ποτέ στη θερμότητα.

Schreibe einen Kommentar