αλλοιώσεις. – Reading My Tea Leaves – Αργή, απλή, βιώσιμη ζωή.

1
αλλοιώσεις.  – Reading My Tea Leaves – Αργή, απλή, βιώσιμη ζωή.

Για μένα και την ταπεινή μου γκαρνταρόμπα, ήταν ένα καλοκαίρι αλλαγών. Αυτός είναι πραγματικά απλώς ένας φανταχτερός τρόπος να πω ότι τους τελευταίους μήνες έκανα δύο ζευγάρια κουφώματα και δεν έχω μετανιώσει εκτός από το ότι δεν τα έκανα νωρίτερα και πέρασα τα τελευταία καλοκαίρια αποτυγχάνοντας να φορέσω σορτς καθόλου.

Ακολουθεί η συμβουλή μου σχετικά με το να πάρετε ένα ψαλίδι στο τζιν σας: Πρώτον, το καλύτερο κομμένο τζιν είναι φτιαγμένο από το πρώην καλύτερο τζιν σας. Αν σας αρέσει ο πισινός σας σε ένα τζιν παντελόνι, θα σας αρέσει ο πισινός σας σε ένα ζευγάρι κοψίματα φτιαγμένα από αυτά. Τα τζιν που δεν προσφέρουν τίποτα σε σχέση με το posi butt vibes δεν θα μεταμορφωθούν μαγικά σε σορτς που το κάνουν. (Συγγνώμη που το λέω.) Δεύτερον, δεν πιστεύω προσωπικά στην αγορά προκατασκευασμένων αποκοπών. Η μαγεία των κοπών έγκειται στο να δώσετε μια δεύτερη ζωή στα παντελόνια μετατρέποντάς τα σε σορτς που γίνονται πιο μαλακά και πιο ξεφτισμένα με την ηλικία και καμία δυσφορία στο δάπεδο του εργοστασίου δεν μπορεί να μιμηθεί την πραγματική κατάσταση, ώστε να αρχίσετε να κόβετε και να αφήνετε το χρόνο να δουλεύει είναι μαγικό.

Όσον αφορά τις πιο περίπλοκες εναλλαγές, οι δεξιότητές μου στη ραπτομηχανή παραμένουν σταθερά σε επίπεδο αρχαρίων, αλλά αυτό δεν με εμπόδισε να δείξω προσοχή στον αέρα και να τις βάλω στη δουλειά. Ίσως πάρω ένα μάθημα τελικά, αλλά προς το παρόν το φτιάχνω και ακονίζω τις εκκολαπτόμενες δεξιότητές μου μέσα από τις ώρες εξάσκησης, κάνοντας μικρές διορθώσεις και προσαρμογές σε ρούχα που ήδη έχω και προσέχοντας τι είναι αυτό που πραγματικά θέλω να φορέσω . Εκτός από το ότι μετέτρεψα το πολύ κοντό τζιν σε σωστά κοψίματα, έχω στρίψει πολύ μακριά φορέματα, έχω πάρει στη μέση και κοντύνω μια μεταχειρισμένη φούστα για τη Φαίη, έχω μετατρέψει ένα παλιό της φόρεμα σε νέο πουκάμισο. και πιο πρόσφατα, μετέτρεψε μια στοίβα από λεκιασμένες μπλούζες σε μια στοίβα από λεκιασμένα μπλουζάκια για ένα μικρό παιδί που αρχίζει να μαθαίνει την τουαλέτα του.

Οι διορθώσεις μου απέχουν πολύ από το να είναι τέλειες, αλλά έχουν κάνει ορισμένα αντικείμενα πιο φορητά από ό,τι ήταν πριν τα μπλέξω, κάτι που πραγματικά θα μπορούσα να ελπίζω. Έχουν περάσει χρόνια από τότε που πρόσθεσα σε αυτήν τη σειρά και ξέρω ότι έχω αγγίξει αυτό το θέμα στο παρελθόν, αλλά σε ένα καλοκαίρι που ήταν τόσο καυτό σε μια χρονιά που ένιωσα τόσο βαριά, ένιωσα υποχρεωμένος να δώσω λίγη ενθάρρυνση για μένα και ίσως για σένα: Εάν το φόρεμα ταιριάζει, φορέστε το και αν δεν ταιριάζει, κόψτε το κάτω μέρος και δείτε αν σας αρέσει περισσότερο.

Schreibe einen Kommentar