Έξι κλειδιά για την πρόληψη των παρασίτων την άνοιξη | Terminix® Service, Inc. | Νο 1 στην καταπολέμηση παρασίτων και θεραπεία τερμιτών

2
Έξι κλειδιά για την πρόληψη των παρασίτων την άνοιξη |  Terminix® Service, Inc. |  Νο 1 στην καταπολέμηση παρασίτων και θεραπεία τερμιτών

Οι ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες σε όλο το νοτιοανατολικό τμήμα έχουν εισαγάγει ένα νέο σύνολο παρασίτων και οι επαγγελματίες του Terminix Service, Inc. θέλετε να μοιραστείτε έξι συμβουλές για να προετοιμαστείτε για την Άνοιξη.

«Με την άνοιξη ήδη εδώ, οι ιδιοκτήτες σπιτιού θα πρέπει να εστιάζουν πρωτίστως στην υγιεινή τόσο μέσα όσο και έξω από τα σπίτια τους», δηλώνει ο Kevin Hathorne, Τεχνικός Διευθυντής της Terminix Service, Inc. σπίτι, μπορείτε να μειώσετε τις πιθανότητες μιας ανεπιθύμητης προσβολής από παράσιτα και να γλιτώσετε από τα επιπλέον έξοδα».

Οι συμβουλές πρόληψης παρασίτων για την άνοιξη περιλαμβάνουν:

  1. Κρατήστε το σάπια φύλλα τοπίου μακριά από τα θεμέλια. Διατηρώντας το σάπια φύλλα πάχους λιγότερο από 2 ίντσες και τουλάχιστον 12 ίντσες από τα θεμέλια θα μειώσει σημαντικά την πιθανότητα προσβολής από μυρμήγκια και χιλιοποδαράκια.
  2. Σφραγίστε τυχόν ρωγμές ή τρύπες. Η σφράγιση τυχόν ρωγμών, οπών ή χώρων γύρω από τα παράθυρα και τις πόρτες θα εμποδίσει τις αράχνες, τις χιλιόποδες και τα μυρμήγκια να σέρνονται μέσα.
  3. Μειώστε την ακαταστασία. Αποθηκεύοντας τα χειμωνιάτικα ρούχα σε πλαστικές σακούλες και αφαιρώντας όλα τα παιχνίδια, τα ρούχα και τις τροφές για κατοικίδια από το δάπεδο μπορεί να αποτραπεί η εξάπλωση των ψύλλων, των κατσαρίδων και των αράχνων της καφέ χήρας.
  4. Αλλάξτε τα εξωτερικά φώτα σε κίτρινους λαμπτήρες „bug“. Η αλλαγή των λαμπτήρων θα προσελκύσει λιγότερα ιπτάμενα έντομα και θα εξαλείψει τη συγκέντρωση των οικιακών αράχνων.
  5. Αφαιρέστε ή περιορίστε τη βαριά βλάστηση που καλύπτει το έδαφος κοντά στα θεμέλια. Η μείωση ή ο περιορισμός της βλάστησης ελέγχει τις αράχνες και τις χιλιοποδαρίες λύκων από την καλλιέργεια, γεγονός που θα μειώσει τις πιθανότητες να εισέλθουν στα σπίτια.
  6. Αποθηκεύστε καυσόξυλα ή ξυλεία όσο το δυνατόν πιο μακριά από το σπίτι. Η αποθήκευση καυσόξυλων μακριά από τα θεμέλια και η κάλυψη τους με μουσαμά θα εμποδίσει τις κατσαρίδες και τα μυρμήγκια ξυλουργών να εισβάλουν στο ξύλο και στους εσωτερικούς χώρους.

Εάν επιμείνουν τυχόν προβλήματα μόλυνσης από παράσιτα, καλέστε τον τοπικό επαγγελματία ελέγχου παρασίτων της Terminix Service Inc. για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού.

Schreibe einen Kommentar